Життя та Стиль
Суспільство
Як приготувати смачний персиковий пудинг: рецепт від фудблогера
Цей пудинг лише з чотирьох інгредієнтів справжня насолода та надзвичайно легкий у приготуванні.
Фудблогер Mostafa tazi belagag на своїй сторінці в Instagram часто висвітлює дуже прості та смачні відео-рецепти. Одним із останніх, яким він поділився з читачами, став рецепт персикового пудингу. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Консервовані персики - 500 г
Яйця - 4 шт.
Згущене молоко - 370 мл
Печиво - 160 г
Карамель
Приготування:
- У блендері змішайте консервовані персики та яйця;
- Додайте згущене молоко та печиво;
- Ще раз перебийте все блендером до однорідної маси;
- На дно форми для випікання залийте карамель і розподіліть рівномірно за формою;
- Зверху, за допомогою лопатки, вилийте тісто;
- Накрийте фольгою і випікайте при 180°C, 50 хвилин.
Поради:
Карамель не обов’язкова, можете випікати пудинг без неї.
Пудинг точно буде вам до смаку, головне, придбати більше консервованих персиків, адже зупинитись просто неможливо.