НОВИНИ ДНЯ: У Білому домі порадили Путіну не втручатися у вибори США  Німеччина з іншими партнерами передасть Україні ще 77 танків Leopard 1A5 та 12 гаубиць  У Байдена намагаються зберегти мільярди доларів допомоги Україні до 30 вересня, - Reuters  Готуються простіше, ніж смажена картопля, а смакують ідеально: рецепт курячих стегенець  Класичне бабине літо з нюансом: яка погода буде в Україні на вихідних  "Мирні переговори" від Путіна: політолог пояснив, чи хочуть у Кремлі закінчити війну в Україні  У Києві стане прохолодніше й незабаром задощить, - синоптикивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
06.06.2024 252

В Україні 6 червня буде сухо, крім кількох регіонів, - Укргідрометцентр

Вітер буде переважно північно-західним, 7-12 м/с.

Український Гідрометцентр опублікував свій прогноз погоди в Україні на 6 червня. Згідно з ним, по всій Україні буде хмарно з проясненнями.

"Без опадів, лише на північному сході країни, вдень і у західних та Одеській областях місцями короткочасні дощі, грози", - сказано у повідомленні. Пише УНІАН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Вітер буде переважно північно-західним, 7-12 м/с.

Згідно з даними Укргідрометцентру, температура вночі 12-17°, вдень 23-28°, у південно-східній частині вночі 16-21°, вдень 27-32°; на високогір'ї Карпат вночі 8-13°, вдень 18-23°.

Погода в Україні - прогноз на літо

Віра Балабух, кандидатка географічних наук, завідувачка відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС і НАН України, розповіла, чи буде літо спекотним, зауваживши, що аномальних показників від нього поки що не очікується.

У коментарі УНІАН, відповідаючи на запитання про те, який місяць очікується найспекотніший, а який буде навпаки найхолодніший, і чому, Балабух зауважила, що зараз ще складно відповідати на ці запитання. "Якщо ми подивимося на ті прогнози і на ті розрахунки, які дають світові прогностичні центри щодо того, яка очікується температура повітря на нашій території, то ми бачимо, що в цілому вона може бути на один-два градуси вищою за норму", - сказала вона.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україні 6 червня буде сухо, крім кількох регіонів, - Укргідрометцентр 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
06.06.2024 252
Еще материалы раздела «Суспільство»