НОВИНИ ДНЯ: У Білому домі порадили Путіну не втручатися у вибори США  Німеччина з іншими партнерами передасть Україні ще 77 танків Leopard 1A5 та 12 гаубиць  У Байдена намагаються зберегти мільярди доларів допомоги Україні до 30 вересня, - Reuters  Готуються простіше, ніж смажена картопля, а смакують ідеально: рецепт курячих стегенець  Класичне бабине літо з нюансом: яка погода буде в Україні на вихідних  "Мирні переговори" від Путіна: політолог пояснив, чи хочуть у Кремлі закінчити війну в Україні  У Києві стане прохолодніше й незабаром задощить, - синоптикивсі новини дня
Бізнес
Економіка
07.06.2024 679

Не лише на світло: у Раді готують підвищення цін на ще одну комунальну послугу

Субсидії будуть перераховані за новим тарифом.

7afdb654b71840b85685c567c25c8256_07.06.24

Після підвищення цін на електроенергію наступним може зрости тариф на тепло. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це повідомив перший заступник голови комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики, народний депутат від "Голосу" Ярослав Железняк в інтерв'ю Radio NV.

На запитання журналіста, коли очікується зростання ціни, політик відповів, що не знає.

"Не знаю, я не міністр енергетики, слава Богу. Крім того, що не займаюся корупцією, ще не займаюся й цими комунальними послугами. Міністра регіональної політики та інфраструктури в нас немає", - зазначив Железняк.

За його словами, субсидії будуть перераховані за новим тарифом.

"Пробачте за трошки чорний гумор: дай Бог, аби нам було за що платити. Бо поки в нас проблема в тому, що взагалі електрика не постачається. От я зараз сиджу, в мене світло вимкнене, як і в більшості, напевно, киян", - прокоментував він.

Нагадаємо, від 1 червня в Україні зросла ціна на електроенергію. Відтепер електроенергія для індивідуальних та колективних побутових споживачів вартує на рівні 4,32 грн/кВт*год. Такий тариф діятиме до 30 квітня 2025 року.

Оценка материала:

5.00 / 3
Не лише на світло: у Раді готують підвищення цін на ще одну комунальну послугу 5.00 5 3
Бізнес / Економіка
07.06.2024 679
Еще материалы раздела «Економіка»