НОВИНИ ДНЯ: Пєсков натякнув на "нову можливість" завершення війни: що його вразило у стратегії США  Україна заморозила активи головного придністровського "олігарха", - ЗМІ  Ракети Taurus для України: чому у Німеччині затягують з рішенням  В Україні планують збільшити кількість військових капеланів  Чи будуть морози та сніг в Україні цієї зими — прогноз синоптикині  У Держдепі США засумнівалися у партнерстві з Євросоюзом: за що критикують  Закупівля американської зброї для України: Сибіга розкрив, скільки країн долучилисявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.06.2024 708

Рецепт шарлотки з полуницею

Шарлотка — це класичний пиріг, який найчастіше готують з яблуками, але не менш смачною вона виходить зі свіжою полуницею.

1a9f975d884bdb5d80aaf943e7fde5fd_09.06.24

Щоб десерт вийшов ніжним, обов'язково добре збийте яйця з цукром. Пишне тісто, соковита ягода, яка просочить бісквіт своїм ароматним соком, просто тануть у роті. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Полуниця - 200 г

Борошно - 150 г

Цукор - 150 г

Яйця - 3 шт.

Розпушувач - 0,5 ч. л.

сіль

цукрова пудра

  1. Полуницю вимийте під проточною водою, обсушіть і наріжте на половинки.
  2. Збийте міксером яйця із цукром у пишну піну. Додайте частинами просіяне борошно з розпушувачем і обережно перемішайте лопаткою в одному напрямку. Вилийте половину тіста у форму, зверху розкладіть половинки полуниці і залийте тістом.
  3. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 25-30 хвилин до золотистого кольору. Готовність перевірте дерев'яною шпажкою. Акуратно викладіть шарлотку на решітку. Дайте трохи охолонути, перекладіть на блюдо і посипте цукровою пудрою.

Поради:

тісто за бажанням можна додати одну чайну ложку ванільного цукру.

Оценка материала:

5.00 / 3
Рецепт шарлотки з полуницею 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
09.06.2024 708
Еще материалы раздела «Суспільство»