НОВИНИ ДНЯ: Чому Зеленський бачить у Трампі шанс на завершення війни: The Telegraph дізнався деталі  "Довгі Нептуни" та 30 тисяч дальнобійних дронів: Зеленський розповів про українську зброю  Похолодання в Україні: синоптик розказав, де температура впаде до "мінусів"  У четвер Україні прогнозують погіршення погоди: дощ, сніг та ожеледицю  В Україні 20 листопада буде вітряно, на заході - похолодання та дощ із мокрим снігом  Потепління до +14, але ненадовго: синоптикиня озвучила прогноз погоди в Україні на 19 листопада  Зима близько: де в Україні чекати на сніг в понеділоквсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
10.06.2024 2820

Шашлик на мінеральній воді: класичний рецепт м'якого та соковитого м'яса

Рецепт шашлику, маринованого на мінеральній воді.

10b9e87ab87a795db572822fc79bf94b_09.06.24

Якщо хочете прославитись як майстер приготування шашлику, пропонуємо приготувати шашлик на мінеральній воді. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Це традиційний рецепт, у якому немає нічого зайвого, лише ідеальне співвідношення смаку, соковитості та м'якості м'яса.

Це дуже здоровий рецепт приготування без додавання кетчупу, майонезу тощо, лише мінералка «для м'якості». А отримаєте смак натурального м'яса без прикрас.

Інгредієнти для приготування шашлику:

  • Свинина (краще ошийок) — 2 кг.
  • Цибуля — 500 г.
  • Рафінована олія — 1 ст. л
  • Приправа для шашлику - 1,5 ст. л,
  • Сіль, мелений чорний перець, зелень — на смак.
  • Часник — 5 зубків.
  • Газована мінеральна вода — 1 літр.

Рецепт приготування:

  • Свинину нарізати великими шматками.
  • Цибулю порізати кільцями й викласти на м'ясо.
  • Додати подрібнену зелень. Перед цим її, так само як і цибулю, пом'яти руками, щоб вони дали сік.
  • Влити олію, додати всі спеції, покласти подрібнений часник. Ретельно все перемішати.
  • Залити підготовлене м'ясо мінералкою і залишити маринуватися на  1-1,5 години.
  • Шматочки м’яса нанизати на шампур, вкладаючи між ними кільця цибулі.
  • Смажити шашлик, регулярно прокручуючи шампур над жаром, та час від часу поливати м’ясо зверху маринадом, у якому воно маринувалося.

Оценка материала:

5.00 / 4
Шашлик на мінеральній воді: класичний рецепт м'якого та соковитого м'яса 5.00 5 4
Життя та Стиль / Суспільство
10.06.2024 2820
Еще материалы раздела «Суспільство»