НОВИНИ ДНЯ: На вихідних температура зростатиме - прогріє до +34°  Хто, коли та на яких умовах: чому Україну штовхають на переговори з Путіним  Україна націоналізувала активи російського олігарха на 2 млрд гривень  До України йде антициклон: як зміниться погода вихідними, 27-28 липня  У Євросоюзі ведуться дискусії про повернення українських чоловіків з-за кордону — Сікорський  Зеленський заінтригував заявою про вітчизняні ракети та дрони  Шольц може повторити долю Байдена: хто має шанс стати наступним канцлером Німеччинивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.06.2024 1120

Як приготувати шашлик із яловичини

Для приготування шашлику з яловичини купуйте яловичу вирізку. М'ясо, мариноване в цибулі, соєвому соусі, вийде м'яким та соковитим, а спеції нададуть незвичайний аромат.

326f5c1dd497a789b7ab7cd6531e9535_11.06.24

Подайте шашлик зі свіжими овочами чи соусом. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

яловича вирізка - 1 кг

цибуля ріпчаста - 2 шт.

перець чилі гострий - 0,5 шт.

розмарин - 2 гілочки

олія - 3 ст. л.

чорний перець мелений

сіль

  1. Цибулю очистіть і довільно наріжте. У перцю видаліть насіння.
  2. У блендер викладіть цибулю, перець чилі, гілочки розмарину, олію, перець і сіль. Перебийте блендером до однорідності.
  3. Яловичу вирізку вимийте, обсушіть паперовим рушником. Видаліть плівку і наріжте на однакові шматочки близько чотирьох сантиметрів. Додайте маринад, перемішайте та залиште маринуватися на ніч.
  4. М'ясо смажте до готовності.

Поради:

  • Приправи використовуйте на свій смак.

Оценка материала:

5.00 / 2
Як приготувати шашлик із яловичини 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
11.06.2024 1120
Еще материалы раздела «Суспільство»