<
НОВИНИ ДНЯ: Нова хвиля спеки мчить до України: розжарить до +36°  Мобілізаційний вік можуть знизити: нардеп шокував заявою  Вареники з вишнею: класичний рецепт легендарної страви  20 червня в Україну прийде похолодання: де знизиться температур  Скільки будинків у Києві не відключають від світла: дані ДТЕК  "Наші ресурси скінченні": Клімкін висловився, за яких умов можна буде починати переговори з Росією  Україну 20 червня накриють грози, подекуди град та шкваливсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.06.2024 1081

Як приготувати шашлик із яловичини

Для приготування шашлику з яловичини купуйте яловичу вирізку. М'ясо, мариноване в цибулі, соєвому соусі, вийде м'яким та соковитим, а спеції нададуть незвичайний аромат.

326f5c1dd497a789b7ab7cd6531e9535_11.06.24

Подайте шашлик зі свіжими овочами чи соусом. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

яловича вирізка - 1 кг

цибуля ріпчаста - 2 шт.

перець чилі гострий - 0,5 шт.

розмарин - 2 гілочки

олія - 3 ст. л.

чорний перець мелений

сіль

  1. Цибулю очистіть і довільно наріжте. У перцю видаліть насіння.
  2. У блендер викладіть цибулю, перець чилі, гілочки розмарину, олію, перець і сіль. Перебийте блендером до однорідності.
  3. Яловичу вирізку вимийте, обсушіть паперовим рушником. Видаліть плівку і наріжте на однакові шматочки близько чотирьох сантиметрів. Додайте маринад, перемішайте та залиште маринуватися на ніч.
  4. М'ясо смажте до готовності.

Поради:

  • Приправи використовуйте на свій смак.

Оценка материала:

5.00 / 2
Як приготувати шашлик із яловичини 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
11.06.2024 1081
Еще материалы раздела «Суспільство»