Життя та Стиль
Суспільство
Як приготувати шашлик із яловичини
Для приготування шашлику з яловичини купуйте яловичу вирізку. М'ясо, мариноване в цибулі, соєвому соусі, вийде м'яким та соковитим, а спеції нададуть незвичайний аромат.
Подайте шашлик зі свіжими овочами чи соусом. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
яловича вирізка - 1 кг
цибуля ріпчаста - 2 шт.
перець чилі гострий - 0,5 шт.
розмарин - 2 гілочки
олія - 3 ст. л.
чорний перець мелений
сіль
- Цибулю очистіть і довільно наріжте. У перцю видаліть насіння.
- У блендер викладіть цибулю, перець чилі, гілочки розмарину, олію, перець і сіль. Перебийте блендером до однорідності.
- Яловичу вирізку вимийте, обсушіть паперовим рушником. Видаліть плівку і наріжте на однакові шматочки близько чотирьох сантиметрів. Додайте маринад, перемішайте та залиште маринуватися на ніч.
- М'ясо смажте до готовності.
Поради:
- Приправи використовуйте на свій смак.