НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.06.2024 1120

Рецепт малосольних огірків на мінеральній воді

Якщо ви хочете приготувати малосольні огірки, які можна їсти через добу, то для цього використовуйте сильногазовану мінеральну воду.

Завдяки мінеральній воді з газом, огірки вийдуть хрусткими та пружними. Вони стануть чудовим доповненням до обіду чи вечері. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Огірки - 1 кг

мінеральна вода сильногазована - 1 л

часник - 5 зубчиків

сіль - 2 ст. л.

кріп

  1. Огірки помийте та відріжте кінчики.
  2. Часник очистіть, наріжте шматочками.
  3. Кріп промийте і наріжте.
  4. Огірки покладіть у ємність і перекладіть кожен шар часником та кропом.
  5. У невеликій кількості мінеральної води розведіть сіль і перемішайте до повного її розчинення. Залийте огірки та влийте решту мінеральної води. Накрийте кришкою та поставте в холодильник на 24 години.

Поради:

  • Огірочки вибирайте невеликі, однакового розміру.

Оценка материала:

5.00 / 2
Рецепт малосольних огірків на мінеральній воді 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
11.06.2024 1120
Еще материалы раздела «Суспільство»