<
НОВИНИ ДНЯ: Командири РФ кидають своїх підлеглих у "ями" та морять голодом за найменші провини, - ЦНС  Аспірантура за контрактом не даватиме відстрочку від мобілізації, - голова МОН  Сі Цзіньпін заявив, що Китай шукатиме врегулювання "кризи в Україні" у власний спосіб  Укргідрометцентр дав прогноз на найтепліший місяць року  Трамп проти Байдена. Що потрібно знати про президентські дебати у США  Уряд вніс зміни до порядку бронювання від мобілізації  Яким буде останній тиждень червня в Україні: синоптик розповілавсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
09.06.2024 2967

У Києві ТЦК прийшли на захід ЛГБТК+ спільноти: деталі

У Києві представники ТЦК прийшли на захід ЛГБТК+ спільноти і почали перевіряти у присутніх документи.

cf18e4c33ab2f168deb054bea98b0e35_10.06.24

У Києві співробітники ТЦК навідалися до представників KyivPride, які готували ЛГБТК+ подію. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це йдеться на сторінці організації.

"8 червня під час підготовки вечірки Рейвах Прайд ГО UkrainePride до місця проведення події (арт-центр Closer) прибули представники ТЦК Подільського району м. Києва", – йдеться в повідомленні.

За інформацією KyivPride, військкоми перевіряли документи в усіх присутніх та намагалися забрати чоловіків, які не мали необхідних документів, на проходження ВЛК.

"Ми, представниці та представники українського прайд-руху повністю усвідомлюємо важливість мобілізації та проведення необхідних заходів для її забезпечення. Оскільки ми повинні разом давати збройну відсіч ворогу. У той же час, ми маємо інформацію, що серед усіх масових культурних та освітніх заходів, які сьогодні проводяться у Києві, представники ТЦК обрали для перевірки лише ЛГБТК+ подію", – йдеться в заяві організації ЛГБТ+ спільноти.

Такі дії KyivPride розцінює, "як цілеспрямований тиск на прайд-рух в Україні".

Київський міський ТЦК та СП поки не прокоментував інцидент.

Раніше українка розповіла, що виходить заміж за ЛГБТ-військового, щоб забезпечити права його партнера.

Оценка материала:

5.00 / 3
У Києві ТЦК прийшли на захід ЛГБТК+ спільноти: деталі 5.00 5 3
Життя та Стиль / Столиця
09.06.2024 2967
Еще материалы раздела «Столиця»