<
НОВИНИ ДНЯ: Уряд вніс зміни до порядку відправлення повісток поштою  Синоптики дали прогноз на липень: яка погода чекає на українців  Які зміни чекають на українців у липні: всі нововведення  Бензин подорожчав, дизель та автогаз подешевшали: як змінилися ціни на АЗС за місяць  Синоптики шокували прогнозом погоди на липень: вся Україна – в зоні ризику  Начальник штабу "Азова" не задоволений відповіддю ДБР щодо генерала Содоля  Звільнення українських заручників з РФ може стати реальним: Лубінець зробив гучну заявувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
10.06.2024 1529

Синоптики попереджають про небезпеку: якою буде погода в Україні 10 червня

У деяких районах очікуються грози та град.

1d15a98c1493ea3bb37d83a6f081443f_10.06.24

Синоптики поділились прогнозом погоди в Україні на 10 червня. Переважно очікується мінлива хмарність. Пише УНІАН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Як повідомляє Український гідрометеорологічний центр, очікуються короткочасні дощі вночі у більшості західних, північних, Вінницькій та Черкаській областях.

Вдень погода в Україні зіпсується скрізь, крім південного сходу та сходу. Зокрема, можливі грози. Вдень в окремих районах будуть град та шквали 15-20 м/с.

За словами синоптиків, у західних областях місцями значні дощі, а у південно-східних та Харківській областях - без опадів.

Температура вночі опуститься до 15-20°, а вдень повітря програється до 25-30°. На півдні та сході країни буде тепліше - до 33°. Водночас в західних областях триматиметься вночі 12-17°, вдень 22-27°.

Також синоптики попереджають про небезпечні метеорологічні явища в Україні

"Вночі 10 червня в Закарпатській, Львівській, Чернівецькій, Івано-Франківській, Волинській, Житомирській, Київській, Чернігівській, Вінницькій та Черкаській областях, вдень в Україні, крім східних та південно-східних областей, грози, місцями град та шквали, 15-20 м/с. I рівень небезпечності, жовтий", - йдеться у повідомленні.

Прогноз погоди в Україні

Віра Балабух, кандидатка географічних наук, завідувачка відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС і НАН України, розповіла, чи буде літо спекотним, зауваживши, що аномальних показників від нього поки що не очікується.

У червні очікується кілька магнітних бур, які можуть становити серйозну загрозу вашому здоров'ю.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптики попереджають про небезпеку: якою буде погода в Україні 10 червня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
10.06.2024 1529
Еще материалы раздела «Суспільство»