<
НОВИНИ ДНЯ: Чи може поліція вручати повістки: відповідь голови МВС  Погода буде мінливою. Синоптики дали прогноз на вихідні в Україні  Мобілізація в Україні: Клименко розповів про масове залучення поліції до роботи ТЦК  Українцям доведеться працювати на 5 років довше: як зміняться вимоги для пенсії  Путін зробив нову заяву про свої "мирні пропозиції"  Де в Україні будуть грози, град і шквали: прогноз погоди на 22 червня  Що далі після Швейцарії: чотири основні фактори, які визначать шлях до миру та закінчення війнивсі новини дня
Бізнес
Економіка
11.06.2024 399

Як дізнатися загальний страховий стаж онлайн: відповідь ПФУ

Громадяни України можуть самостійно відстежувати свій страховий стаж за допомогою онлайн-сервісів.

_pensiya_gettyimages_479638660_a652b4ddff572160a701474d04a4244c_650x410_11.06.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Пенсійний фонд України. Про це повідомляють Контракти.UA.

Як розповіли у відомстві, для того, щоб дізнатися свій загальний страховий стаж, необхідно подати до Пенсійного фонду України скановані копії трудової книжки та інші документи про трудову діяльність для перевірки та оцифрування.

Після того, як інформацію буде оброблено, дані про загальний страховий стаж відображатиметься в особистому кабінеті на вебпорталі Пенсійного фонду України.

Майбутній пенсіонер може перевірити свій страховий стаж за допомогою:

Для авторизації в онлайн-сервісах доступні три методи:

  • Кваліфікований електронний підпис (КЕП)
  • Акаунт на платформі GOV.ID
  • Індивідуальний логін і пароль, які можна отримати у відділенні ПФУ.

Окрім страхового стажу в особистому кабінеті можна дізнатись суму заробітної плати, з якої сплачено ЄСВ, переглядати дані про місця роботи, отримувати інформацію про присвоєння спеціальної допомоги через втрату працездатності та розрахувати орієнтовний розмір майбутньої пенсії за допомогою "Пенсійного калькулятора".

Раніше РБК-Україна розповідало, що українці можуть в онлайн-режимі придбати страховий стаж для отримання пенсії у майбутньому.

Оценка материала:

5.00 / 3
Як дізнатися загальний страховий стаж онлайн: відповідь ПФУ 5.00 5 3
Бізнес / Економіка
11.06.2024 399
Еще материалы раздела «Економіка»