НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.06.2024 498

Гідрометцентр попередив мешканців Київщини про дощі, грози та град

Синоптики дали прогноз.

Мешканцем Київської області слід бути обережнішим. Синоптики знову попереджають про небезпечну погоду. Про це повідомляють Контракти.UA.

Як передає "Хвиля", про це повідомила прес-служба Укргідрометцентру.

Так, у вівторок, 11 червня, на Київщині знову очікуються небезпечні метеорологічні явища.

За словами синоптиків, погода буде хмарною з проясненнями.

Після цього очікуються короткочасні дощі, грози. Вдень по області в окремих районах град та шквали 15-20 м/с. Вітер південно-східний з переходом на північно-східний, 7-12 м/с.

Температура по області вночі становитиме 15-20 градусів, вдень 25-30 градусів. У Києві вночі буде 18-20 градусів, вдень 26-28 градусів.

"Попередження про небезпечні метеорологічні явища по Київській області та м. Київ. 11 червня грози, вдень місцями по області град та шквали 15-20 м/с. Перший рівень небезпеки, жовтий", - наголосили у Гідрометцентрі.

Нагадаємо, українцям дали прогноз на початок літа.

Оценка материала:

5.00 / 2
Гідрометцентр попередив мешканців Київщини про дощі, грози та град 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
11.06.2024 498
Еще материалы раздела «Суспільство»