<
НОВИНИ ДНЯ: Сі Цзіньпін заявив, що Китай шукатиме врегулювання "кризи в Україні" у власний спосіб  Укргідрометцентр дав прогноз на найтепліший місяць року  Трамп проти Байдена. Що потрібно знати про президентські дебати у США  Уряд вніс зміни до порядку бронювання від мобілізації  Яким буде останній тиждень червня в Україні: синоптик розповіла  Трохи дощів і майже без спеки: тиждень потішить українців гарною погодою  Опади 25 червня ймовірні лише на Лівобережжі, вдень до 27°всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.06.2024 264

До Києва мчить похолодання: названа точна дата, коли впаде температура

На сьогодні у Києві та області оголосили підвищений рівень небезпеки через негоду.

1529921155-7994_12.06.24

У найближчі 5 діб на Київщині буде нестійкий характер погоди. Очікуються опади, а також похолодання. Про це повідомляє Український гідрометцентр. Пише УНІАН. Про це повідомляють Контракти.UA.

За даними синоптиків, до столиці прийдуть активні атмосферні фронти, що принесуть дощі з грозами та поривчастим вітром під час грозової активності.

"Але не хвилюйтеся, літні дощі швидко минають, і сонце час від часу буде радувати нас своїм теплом", - кажуть в Укргідрометцентрі.

Денні максимуми впродовж тижня будуть коливатись, проте сьогодні ще сягатимуть +27 градусів.

"Однак, починаючи з середи, через прихід прохолодного повітря з північного заходу, денна температура буде знижуватись до менш спекотних +22...+24", - повідомили синоптики.

Оценка материала:

5.00 / 2
До Києва мчить похолодання: названа точна дата, коли впаде температура 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
12.06.2024 264
Еще материалы раздела «Суспільство»