Життя та Стиль
Суспільство
Як приготувати рагу з ранніх овочів за рецептом Савви Лібкіна
Якщо ви думаєте, що у рагу немає нічого незвичного, то просто спробуйте приготувати його за цим рецептом.
Фактично всі рецепти Савви Лібкіна приречені на успіх та похвалу читачів і відвідувачів його закладів. Рецепти, які він постить у себе на сторінці максимально прості, легкі у приготуванні та дуже смачні. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Картопля молода очищена - 300 г
Морква молода очищена - 200 г
Зелений горошок очищений - 300 г
Часник молодий зі стеблом - 100 г
Цибуля ріпчаста молода - 100 г
Сметана - 50 г
Бульйон курячий - 300 г
Масло вершкове 82% жирності - 50 г
Олія - 50 г
Приготування:
- Очищену моркву та молодий часник нарізати кільцями товщиною 2 мм;
- Відварити молоду картоплю;
- Підсмажити моркву окремо майже до готовності;
- У сотейнику трохи прогріти білу частину молодого часнику;
- Перекласти в сотейник моркву, картоплю та горошок, дрібно нарізану зелену цибулю та зелену частину часнику;
- Влити бульйон та додати вершкове масло, посолити до смаку і тушкувати 20 хв;
- Додати трохи сметани та посипати кропом;
- Подавати до столу гарячим
Гарантуємо, що ваша родина уподобає цю страву і навіть діти не залишать нічого у тарілці.