Життя та Стиль
Суспільство
Як приготувати справжній Львівський сирник: секрети розкриває фудблогерка
Смачний та солодкий десерт, який сподобається свій вашій родині та може стати гідною заміною святкового торта, якщо ви не їсте борошно.
![81449013485e87889ee42349208b46a2_17.06.24](https://data.kontrakty.ua/cache/www/450,0/images/stories/FOTOS_NEW/81449013485e87889ee42349208b46a2_17.06.24.jpeg)
Фудблогерка Julia Tenkaieva поділилась зі своїми підписниками смачним рецептом справжнього ніжного Львівського сирника, який достатньо швидко приготувати без жодних зусиль. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Сир 9% - 750 г
Цукор - 160 г
Яйця - 3 шт.
Кукурудзяний крохмаль - 25 г
Ванільний цукор
Підсмажений фундук - 100 г
Вишні консервовані -100 г
Вершкове масло - 100 г
Приготування:
- Змішати сир, цукор, яйця, вершкове масло, кукурудзяний крохмаль та ванільний цукор у блендері й все гарно перебити;
- Додати горіхи та вишню, ретельно все перемішати.
- Вилити у форму для випікання, попередньо застелену пергаментом.
- Поставити у розігріту до 180°C духовку на 50-55 хвилин;
- Після поставити на 3 години у холодильник до повної стабілізації десерту;
- За бажанням можна полити зверху глазур’ю (змішати шоколад і вершки).
Ідеально смакує під каву або ваш улюблений чай.
Оценка материала:
Як приготувати справжній Львівський сирник: секрети розкриває фудблогерка17.06.2024