НОВИНИ ДНЯ: Чого найбільше бояться українці: соціологи назвали топпроблеми наприкінці 2025 року  Встигнути до Різдва: як зупинити метушню і спокійно підготуватись до свята  Путін хоче переконати всіх українців, що їм краще стати частиною РФ — експерт  Як святкували Святвечір наші предки — що з їхніх звичаїв популярне ще й досі  Переговори щодо України просунулися далі, ніж будь-коли, - голова Міноборони Британії  Рік Червоного Вогняного Коня: як прикрасити оселю  У Раді зобов'язали міністрів звітувати перед звільненням: ухвалено законопроєктвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.06.2024 2851

Як приготувати справжній Львівський сирник: секрети розкриває фудблогерка

Смачний та солодкий десерт, який сподобається свій вашій родині та може стати гідною заміною святкового торта, якщо ви не їсте борошно.

81449013485e87889ee42349208b46a2_17.06.24

Фудблогерка Julia Tenkaieva поділилась зі своїми підписниками смачним рецептом справжнього ніжного Львівського сирника, який достатньо швидко приготувати без жодних зусиль. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Сир 9% - 750 г

Цукор - 160 г

Яйця - 3 шт.

Кукурудзяний крохмаль - 25 г

Ванільний цукор

Підсмажений фундук - 100 г

Вишні консервовані -100 г

Вершкове масло - 100 г

Приготування:

  • Змішати сир, цукор, яйця, вершкове масло, кукурудзяний крохмаль та ванільний цукор у блендері й все гарно перебити;
  • Додати горіхи та вишню, ретельно все перемішати.
  • Вилити у форму для випікання, попередньо застелену пергаментом.
  • Поставити у розігріту до 180°C духовку на 50-55 хвилин;
  • Після поставити на 3 години у холодильник до повної стабілізації десерту;
  • За бажанням можна полити зверху глазур’ю (змішати шоколад і вершки).

Ідеально смакує під каву або ваш улюблений чай.

Оценка материала:

5.00 / 4
Як приготувати справжній Львівський сирник: секрети розкриває фудблогерка 5.00 5 4
Життя та Стиль / Суспільство
17.06.2024 2851
Еще материалы раздела «Суспільство»