Життя та Стиль
Суспільство
Як приготувати оладки з цукіні та пармезаном без борошна: рецепт від Савви Лібкіна
Смачний та швидкий сніданок з цукіні — ви отримаєте мінімум калорій та максимум задоволення.
![33d4bb598816831ebbdf2c11eacf79e4_17.06.24](https://data.kontrakty.ua/cache/www/450,0/images/stories/FOTOS_NEW/33d4bb598816831ebbdf2c11eacf79e4_17.06.24.jpeg)
Певно, ми не злукавимо, якщо скажемо, що у Савви Лібкіна не буває несмачних рецептів. Тож можна не сумніватись, що його рецепт оладків з цукіні та пармезаном займе своє місце у вашій домашній повареній книзі. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Цукіні
Яйця - 3 шт.
Пармезан
Сіль
Перець
Приготування:
- Натерти на велику тертку цукіні;
- Додати яйця і натертий пармезан;
- Все гарно перемішати;
- Додати за смаком сіль та перець;
- Викласти на пательню й обсмажити з двох боків;
- Перед подачею зверху посипати тертим пармезаном.
Готуйте велику порцію, адже припинити їсти таку смакоту дуже тяжко.
Оценка материала:
Як приготувати оладки з цукіні та пармезаном без борошна: рецепт від Савви Лібкіна17.06.2024