Життя та Стиль
Суспільство
Як приготувати мариновані печериці за 5 хвилин: блогерка перевіряє популярний рецепт
Печериці – це завжди смачно, а домашні мариновані печериці можуть стати чудовим доповненням до салату або окремою стравою на столі.
Магазинні мариновані гриби коштують недешево, тож блогерка Аня Скиба вирішила перевірити рецепт домашніх маринованих грибів у мікрохвильовці, за 5 хвилин. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Печериці - 1кг
Сіль - 2 ст. л
Цукор - 1 ст. л
Оцет - 2 ст. л
Олія - 150 г
Лавровий листок
Рецепт на 1 кг грибів. У відео в авторки грибів менше, тому пропорції дещо різняться.
Приготування:
- Печериці залити водою і додати 1 ст. л. борошна. Все добре перемішати — це секрет гарного промивання печериць.
- Великі гриби краще порізати на половинки або четвертинки, щоб вони були всі приблизно однакового розміру.
- До грибів додаємо цукор, сіль та оцет.
- Залити все окропом і додати лавровий лист.
- Накрити тарілку пакетом і відправити до мікрохвильовки на 5 хвилин.
Поради:
- За 5 хвилин перевірити гриби і можна додати ще кілька хвилин. Це буде залежати від їхнього розміру
Такі гриби зберігаються близько 3-4 днів у холодильнику. Можна їх законсервувати, але теж краще зберігати в холодильнику. За вашим смаком можна ще додати часник, гвоздику та духмяний перець.
Оценка материала:
Як приготувати мариновані печериці за 5 хвилин: блогерка перевіряє популярний рецепт19.06.2024