<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп у разі перемоги може припинити військову допомогу Україні: названо умову  Роботодавці мають проблеми з пошуком людей через міграцію та мобілізацію, - експерти  Хто з військовозобов'язаних втратить право на відстрочку від мобілізації цього літа  Рулетики з шинкою та капустою: рецепт поживного перекусу від Тетяни Літвінової  Загальну військову підготовку студентів зробили обов'язковою: що загрожує за відмову  У Києві до кінця літа проїзд для школярів у громадському транспорті буде платним  Якою буде відповідь Росії, якщо ЗСУ знищать Кримський міст: політолог навів важливий аргументвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.06.2024 186

Літо входить у найщедрішу пору: синоптикиня потішила прогнозом на вівторок

Після низки дощових днів в Україні літо нарешті вступає в свої права - у вівторок, 18 червня на більшості території нашої країни буде сухо те спекотно.

56c5884fa49098ca907e8547af00b65c_18.06.24

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко на Facebook-сторінці. Пише apostrophe.ua. Про це повідомляють Контракти.UA.

За її словами, у вівторок в Україні переважно буде сонячно та без опадів. Однак на Сумщині, Харківщині, Волині, Рівненщині варто чекати на періодичні дощі та грози. Увечері може дощити також й Чернігівщині, Житомирщині та Київщині.

"І все ж у вівторок в Україні буде багато сонця і скоріше без опадів, аніж серйозні дощі", - наголосила Діденко.

Температура повітря переважно коливатиметься від +26 до +31 градуса. При цьому, у Сумській, Харківській та Чернігівській областях термометри покажуть +23…+26 градусів.

У столиці опадів протягом дня не передбачається, а стовпчики термометрів піднімуться до +27 градусів.

Раніше ми публікували прогноз на літо-2024 від народного синоптика.

Оценка материала:

5.00 / 2
Літо входить у найщедрішу пору: синоптикиня потішила прогнозом на вівторок 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
18.06.2024 186
Еще материалы раздела «Суспільство»