<
НОВИНИ ДНЯ: Завершення війни в Україні в пріоритеті. У Трампа назвали цілі у разі перемоги на виборах  Теракти у Дагестані: Кремль почав кампанію протидії екстремізму на Кавказі, - ISW  Чи замаскують працівників ТЦК з повістками під перехожих: що відомо  Ідеальний гороховий суп: додайте до страви всього лише один інгредієнт за 2 хвилини до кінця варіння  Ангел убив 185 тис. солдатів за одну ніч: як археологам вдалося підтвердити біблійну історію  Один з найбагатших росіян домігся зняття санкцій ЄС з себе та дружини  Гетманцев шокував заявою про фінансування ЗСУвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.06.2024 1285

Рецепт кабачкових оладок зі скремблом

Настав сезон кабачків, а це значить, що потрібно насолоджуватися стравами з цього багатого на вітаміни і елементи овоча, який швидко засвоюється організмом.

7ab7f941544d61592f5005e5219a7293_20.06.24

Оладки з кабачків – смачна і корисна страва. А головне, вона легка і швидка в приготуванні. Але, якщо ви хочете потішити своїх близьких не просто банальними оладками, а ще чимось цікавим, тоді кухар Павло Д'ячек радить подати їх зі скремблом. Він упевнений, що вашим рідним такий тандем точно припаде до смаку. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти:

Основа на оладки (на 3 порції, виходить 10-12 шт.):

молоді кабачки – 900 г

борошно – 80 г

яйця – 2 шт.

шпинат – 100 г

сіль – 15 г

цукор – 20 г

Скрембл:

яйця – 2 шт.

вершки – 30 г

вершкове масло – 10 г

соняшникове насіння – 5 г

чебрець – 1 г

Приготування оладок

Кабачки натерти на великій тертці. У миску до натертих кабачків додати сіль і цукор. Перемішати і дати постояти 5 хвилин.

По закінченню цього часу відокремити від кабачків всю рідину. Потім додати яйця, борошно і дрібно нарізаний шпинат. Добре все перемішати. Тісто для оладок готово.

Розігріти сковорідку, налити олію і за допомогою столової ложки викладати оладки середнього розміру.

Смажити їх на слабкому вогні до золотистого кольору (близько 2-3 хвилин кожен бік). Зняти з вогню і викласти на паперову серветку, щоб видалити надлишки масла.

Приготування скремблу

У миску розбити яйця і збити їх виделкою. Потім на сковорідці на слабкому вогні розтопити вершкове масло. Далі робити все дуже швидко. Вилити на сковорідку яєчну суміш і через кілька секунд почати акуратно мішати її лопаткою від країв до центру (приблизно 2-3 хвилини), зрушувати шари, які схопилися, з усієї сковорідки. Яйця не повинні бути повністю готовими, вони мають бути вологими і м'якими, потім вони "дійдуть" від власного тепла. Зняти скрембл із вогню, викласти на тарілку до кабачкових оладок. Посипати скрембл сіллю, соняшниковим насінням і чебрецем. Смачний сніданок готовий. І найголовніше: скрембл потрібно їсти одразу.

Смачного!

Оценка материала:

5.00 / 2
Рецепт кабачкових оладок зі скремблом 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
21.06.2024 1285
Еще материалы раздела «Суспільство»