<
НОВИНИ ДНЯ: Завершення війни в Україні в пріоритеті. У Трампа назвали цілі у разі перемоги на виборах  Теракти у Дагестані: Кремль почав кампанію протидії екстремізму на Кавказі, - ISW  Чи замаскують працівників ТЦК з повістками під перехожих: що відомо  Ідеальний гороховий суп: додайте до страви всього лише один інгредієнт за 2 хвилини до кінця варіння  Ангел убив 185 тис. солдатів за одну ніч: як археологам вдалося підтвердити біблійну історію  Один з найбагатших росіян домігся зняття санкцій ЄС з себе та дружини  Гетманцев шокував заявою про фінансування ЗСУвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.06.2024 370

Заготівлі на зиму: консервовані абрикоси з вишнею

Відкривши під Новий рік банку абрикосів, приготованих за нашим рецептом, ви здивуєте гостей не тільки смачним десертом, але і його оригінальним подаванням.

1648aa80e16da09e24feb52bd6847a84_21.06.24

Крім того, такі абрикоси можна використовувати як начинку або прикрасу для випічки. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Кількість інгредієнтів наведено з розрахунку на банку обсягом 1,5 л.

Інгредієнти:

  • 1 кг абрикосів
  • 300 г вишень
  • 1 л води
  • 200 г цукру

Приготування

Абрикоси вимити, обсушити, розрізати кожен уздовж борозенки і акуратно видалити кісточки. У кожен абрикос покласти вишню без кісточки.

Підготовлені абрикоси щільно вкласти в простерилізовані банки, залити окропом, накрити стерильними кришками і залишити на час.

Через 15-20 хвилин воду з банок злити, довести до кипіння, всипати цукор і прокип'ятити пару хвилин.

Абрикоси в банках залити киплячим сиропом, закупорити, перевернути банки догори дном і залишити до повного охолодження.

На замітку

Абрикоси вибирайте великі і щільні, щоб вони зберігали форму, а вишню — дрібну, щоб вона помістилася всередину абрикосів.

Як "сюрприз" в абрикоси можна покласти черешню, агрус, виноград, четвертинки волоських горіхів, фундук або мигдаль, а всередину вишні чи черешні — шматок горіха або насіння соняшнику.

Солодкість заготовки регулюйте на свій смак, збільшуючи або зменшуючи норму цукру.

За бажання в сироп можна додати трохи лимонної кислоти.

Оценка материала:

5.00 / 2
Заготівлі на зиму: консервовані абрикоси з вишнею 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
21.06.2024 370
Еще материалы раздела «Суспільство»