НОВИНИ ДНЯ: "Одягайтеся дуже тепло": синоптикиня Діденко попереджає про серйозне похолодання в Україні  Байден терміново збирає засідання “Рамштайну” на рівні лідерів  Як приготувати грецький соус дзадзикі: розповідає фудблогер  Яким буде жовтень в Україні: прогноз синоптиків  Прем'єр Грузії звернувся до жителів окупованих Абхазії та Осетії, але не згадав РФ  Трамп розкритикував Зеленського за небажання йти на угоду для врегулювання війни з РФ  В Україні похолодає: синоптик попередив про різку зміну погодивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.06.2024 669

Рецепт лінивого хачапурі

Приготуйте швидкий і простий сніданок лише за 15 хвилин. Солонуватий коржик з сирним ароматом готується з найдоступніших продуктів.

Для «лінивого» хачапурі не потрібно окремо робити тісто та начинку. Просто перемішайте всі інгредієнти, викладіть на сковороду та обсмажте з обох боків. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Борошно - 1 скл.

Молоко - 1 скл.

сир сулугуні - 250 г

яйце - 1 шт.

вершкове масло - 20 г

сіль

  1. Сир натріть на середній тертці.
  2. У мисці збийте віночком яйце. Додайте молоко, сіль. Перемішайте. Всипте сир і ще раз добре перемішайте.
  3. На сковороді розігрійте вершкове масло, розподіліть рівним шаром тісто по сковороді. Накрийте кришкою та обсмажте з двох боків на невеликому вогні 5-7 хвилин. Викладіть на тарілку, дайте трохи охолонути і наріжте ножем на трикутники.

Поради:

  • Не переборщіть із сіллю, тому що сир у вас уже солоний.

Оценка материала:

5.00 / 2
Рецепт лінивого хачапурі 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
22.06.2024 669
Еще материалы раздела «Суспільство»