НОВИНИ ДНЯ: "Одягайтеся дуже тепло": синоптикиня Діденко попереджає про серйозне похолодання в Україні  Байден терміново збирає засідання “Рамштайну” на рівні лідерів  Як приготувати грецький соус дзадзикі: розповідає фудблогер  Яким буде жовтень в Україні: прогноз синоптиків  Прем'єр Грузії звернувся до жителів окупованих Абхазії та Осетії, але не згадав РФ  Трамп розкритикував Зеленського за небажання йти на угоду для врегулювання війни з РФ  В Україні похолодає: синоптик попередив про різку зміну погодивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.06.2024 417

Без цукру, барвників і консервантів: як приготувати домашній кетчуп

Як швидко та легко приготувати смачний кетчуп, який можна споживати навіть на дієті.

На сторінці Levi Jensen вийшло нове відео, як зробити домашній кетчуп без рафінованого цукру, харчових барвників, консервантів та інших добавок. На все це ви витратите буквально 10 хвилин. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

паста томатна (натуральна) - 1 скл.

часник мелений - 1 ч. л.

цибуля мелена - 1 ч. л.

Сіль - 1 ч. л.

оцет білий - 3 ст. л.

сироп кленовий - 2 ст. л.

вВода - 3/4 скл.

Приготування:

  • З’єднати всі інгредієнти та гарно перемішати.
  • Варити на середньому вогні, помішуючи, 5 хвилин.

Поради:

Зберігати в холодильнику в герметичному контейнері.

Деякі страви просто неможливо уявити без кетчупу, але якщо раніше ви переймалися його канцерогенністю, тепер про це можна забути і їсти улюблену страву з кетчупом власного приготування, не гіршим за магазинний.

Оценка материала:

5.00 / 2
Без цукру, барвників і консервантів: як приготувати домашній кетчуп 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
22.06.2024 417
Еще материалы раздела «Суспільство»