<
НОВИНИ ДНЯ: Статус бронювання від мобілізації: в Міноборони зробили "неможливе можливим" в застосунку "Резерв+"  Завершення війни в Україні в пріоритеті. У Трампа назвали цілі у разі перемоги на виборах  Місцями дощі та навіть грози: прогноз погоди в Україні на 27 червня  Чотири області накриють дощі: синоптики уточнили прогноз на четвер в Україні  Студентів відрахують за відмову від базової військової підготовки, - постанова уряду  Які вакансії в армії найбільш популярні та скільки людей на них відгукуються  В Україні 27 червня переважно без опадів, вдень до 30°всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.06.2024 1111

Україну накриє антициклон: синоптик розповіла, якою буде погода

Наталка Діденко радить більше часу проводити на вулиці.

21-го червня, над Україною розташується антициклон на ім'я Aviv, який принесе з собою суху та переважно сонячну погоду. Пише УНІАН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Синоптик Наталка Діденко радить у цей день проводити більше часу на природі - це ідеальний час для відпочинку чи вуличних робіт. Бо вже 22-23-го червня у західних та північних областях очікують грозові дощі.

У п'ятницю температура повітря буде комфортною. Навіть у східних та південних областях спаде спека. Майже по всій території країни буде +24+29 градусів.

"Помірно-континентальний клімат України - дар Божий, наше підсоння варто і треба цінувати. Сьогоднішній сильний вітер завтра стихне, лише в східних областях ще можливі пориви північно-західного вітру до 15-20 метрів за секунду", - зазначає Діденко.

Погода у Києві 21-го червня буде суха, сонячна і тепла, з температурою повітря близько +25 градусів. Вітер у столиці буде помірний.

"Отже, завтра працюємо чи гуляємо інтенсивно на відкритому повітрі - дощу не буде, спека поки що не відновиться. Можна додатково полити квіточки", - підсумувала вона.

Синоптик Українського гідрометцентру Наталія Птуха зазначила, що погода в Україні у червні не очікується сильно спекотна.

Оценка материала:

5.00 / 2
Україну накриє антициклон: синоптик розповіла, якою буде погода 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
21.06.2024 1111
Еще материалы раздела «Суспільство»