<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація по-новому: хто має оновити дані про авто в ТЦК і кому загрожує штраф до 60 тисяч  Спека та дощі в двох регіонах. Синоптики дали прогноз на 28 червня  Статус бронювання від мобілізації: в Міноборони зробили "неможливе можливим" в застосунку "Резерв+"  Завершення війни в Україні в пріоритеті. У Трампа назвали цілі у разі перемоги на виборах  Місцями дощі та навіть грози: прогноз погоди в Україні на 27 червня  Чотири області накриють дощі: синоптики уточнили прогноз на четвер в Україні  Студентів відрахують за відмову від базової військової підготовки, - постанова урядувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.06.2024 333

23 червня в Україні стане свіжіше: синоптик розказала, де буде легше дихати

У низці областей залишиться спекотна погода з температурою +30...+34.

1690908603-1655_23.06.24

У неділю, 23 червня, погода в Україні трохи зміниться. Подекуди пройдуть дощі та грози, а також знизиться температура. Про це розказала відомий синоптик Наталка Діденко. Пише УНІАН. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Неділя буде відчутно свіжішою на заході та півночі України - денна температура повітря знизиться до +24...+27 градусів", - повідомила вона.

Проте на решті території України, за даними синоптика, завтра очікується спека до +30...+34 градусів.

"Короткочасні дощі та грози пройдуть періодично в західних, північних, центральних областях.  До вечора неділі опади дійдуть також до Харківщини", - розказала вона.

На півдні та більшу частину доби 23-го червня у східних областях буде сухо, сонячно та спекотно.

У Києві 23-го червня також пройдуть періодично дощ та гроза, при грозі можливі злива та шквал. Температура повітря у столиці знизиться до більш комфортних +24...+25 градусів.

"На тижні температура повітря в Україні загалом буде комфортною, навіть на сході та півдні сильна спека малоймовірна", - резюмувала Наталка Діденко.

Погода у Києві - до столиці йде похолодання

На вихідних у Києві пануватиме літня погода, однак з початком нового тижня очікується деяке похолодання. Температура у столиці, за даними Укргідрометцентру, знизиться одразу на 4-5 градусів до +22°...+24°. Разом зі зниженням температури у Києві посилиться вітер.

Оценка материала:

5.00 / 2
23 червня в Україні стане свіжіше: синоптик розказала, де буде легше дихати 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
23.06.2024 333
Еще материалы раздела «Суспільство»