<
НОВИНИ ДНЯ: Навіщо Китаю заморожування російсько-української війни: політолог звернув увагу на цікавий момент  Макрон радить французам не обирати до парламенту ультралівих та ультраправих, - AP  Шольц про ідею Путіна щодо "перемир'я": ті, хто вірять, явно передивилися Russia Today  Червень в Україні завершиться спекою, - прогноз  Спека до +31: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині 28 червня  Коли наступить перемога у війні: українці назвали терміни та умови  Температура підвищується: де 28 червня в Україні буде найспекотнішевсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.06.2024 190

Крученики з курятини з сирною начинкою: простий рецепт смачної вечері для всієї родини

Така страва - чудовий варіант, як приготувати куряче філе цікавим способом. За своїм смаком крученики нагадують славнозвісну котлету "по-київськи", проте готувати цю м'ясну страву значно простіше.

_freepik____com_c5152918f39af993bdde9e69e41c1408_650x410_25.06.24

Про те, як готувати крученики з сиром, розповідає РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на кулінарний YouTube-канал "ПРОСТІ РЕЦЕПТИ з Марією Щербатюк". Про це повідомляють Контракти.UA.

Що потрібно для кручеників з курятини

Для того, щоб приготувати таку смачну вечерю, потрібні наступні інгредієнти:

  • куряче філе (невеликі) - 5 шт.;
  • сир - 90-110 г;
  • масло - 100 г;
  • яйце - 1 шт.;
  • панірувальні сухарі - 5-6 ст. л.;
  • сіль - до смаку;
  • перець - до смаку;
  • зелень - до смаку.

Як готувати м'ясні крученики з сиром

Викладіть масло з холодильника - воно має бути м'яким, адже буде намащуватися на м'ясо. Промийте куряче філе, зачекайте, доки з нього стече рідина.

Після цього розріжте філе так, щоб утворилися два м'ясні "листи". Підсоліть та поперчіть м'ясо з кожного боку і злегка відбийте спеціальним молотком.

Приготуйте начинку для кручеників - для цього промийте і подрібніть зелень, перекладіть її до миски.

Натріть сир на великій тертці та додайте до зелені, ретельно перемішайте складники. Намажте на філе масло, викладіть начинку з сиру та скрутіть рулет.

Розбийте в миску яйце, в іншу насипте панірувальні сухарі. Яйце злегка збийте для однорідної консистенції, за бажанням можна додати сіль та перець.

Занурте кожний рулет спочатку в яйце, а потім в сухарі - і викладіть на застелене пергаментом деко. Розігрійте духовку до 200 градусів і випікайте крученики 30 хвилин.

Оценка материала:

5.00 / 3
Крученики з курятини з сирною начинкою: простий рецепт смачної вечері для всієї родини 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
25.06.2024 190
Еще материалы раздела «Суспільство»