<
НОВИНИ ДНЯ: У Росії зростання злочинності через повернення ув'язнених з фронту, - британська розвідка  Коли наступить перемога у війні: українці назвали терміни та умови  Температура підвищується: де 28 червня в Україні буде найспекотніше  У ЗСУ назвали пріоритетний напрямок на фронті для Путіна  У Держдепі США прокоментували розблокування Україною чорноморських портів  ЄС відкрив для України переговори про вступ: що отримають українці та чи зможемо ми стати членом Євросоюзу до 2030 року  28 червня в Україні спека до +31° і без дощіввсі новини дня
24.06.2024 326

Чи будуть тривалі відключення світла взимку: в Міненерго розповіли про ситуацію

В Міненерго повідомили, що частину критичного обладнання вже вдалося відновити, але прогнози на зиму робити зарано.

b5934731016d5dc4c8f2f8775386d8e4_24.06.24

Заступниця міністра енергетики України Світлана Гринчук вважає, що наразі зарано робити прогнози щодо відключень світла в Україні в осінньо-зимовий період. Адже ситуація в енергосистемі може змінюватися щодня. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це посадовиця розповіла в ефірі телемарафону "Єдині новини".

Вона підкреслила, що говорити про будь-які обмеження взимку недоречно. За словами Гринчук, енергетикам вже вдалося відновити частину критичного для системи обладнання. Зараз  триває підготовка усіх об'єктів енергосистеми до осінньо-зимового періоду.

"У нас іде й ремонтна кампанія на атомних енергоблоках. Всі ці атаки завдають додаткових проблем енергетичній системі, але зараз говорити, що у нас будуть тривалі відключення взимку, поки зарано. Але звичайно ситуація може змінюватися щодня і після кожної атаки", – зауважила Світлана Гринчук.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чи будуть тривалі відключення світла взимку: в Міненерго розповіли про ситуацію 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
24.06.2024 326
Еще материалы раздела « Ринки та компанії»