<
НОВИНИ ДНЯ: Чи застосовуватимуть дрони Magura в Азовському морі: відповідь ГУР  Шольц про ідею Путіна щодо "перемир'я": ті, хто вірять, явно передивилися Russia Today  Як приготувати ліниві вареники: рецепт від Савви Лібкіна  Українці оцінили рівень добробуту своєї сім’ї та перспективи на найближчі роки  Червень в Україні завершиться спекою, - прогноз  Як українці ставляться до проведення загальнонаціональних виборів до завершення війни – опитування  Насипний пиріг із вишнями: дуже простий рецептвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.06.2024 181

Гороскоп на 25 червня для всіх знаків зодіаку: дні, коли потрібно подолати сумніви

20-й місячний день, який триватиме майже дві календарні доби, є часом подолання сумнівів.

В цей час не варто боротися за будь-що, оскільки все, що дійсно потрібно людині, приходить до неї само собою – без будь-яких зусиль з її боку. Небажано перевтомлюватися: під впливом Місяця життєздатність організму знижується, тому енергію необхідно витрачати ощадливо – винятково на вирішення особливо важливих і значущих завдань. Водночас буде краще, якщо вони виявляться розпочатими раніше, тоді залишиться лише успішно закінчити їх. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Овен

Ви відчуєте, що у вашому житті починається новий – яскравіший і цікавіший – етап, не варто лякатися змін, з якими він буде пов'язаний – вони відбудуться абсолютно безболісно.

Телець

Представникам вашого знака час припинити мріяти і розпочати діяти, при цьому не обов'язково діяти зопалу – достатньо зробити один-єдиний крок, який зрушить вашу справу з місця.

Близнята

Усвідомивши, що вам не вистачає спілкування з людиною, з якою ви – не в останню чергу з власної вини – посварилися, відмовтеся від безглуздої впертості і зробіть крок їй назустріч, просто зателефонувавши.

Рак

Перш ніж складати плани – як професійні, так і особисті – на майбутнє, необхідно позбутися вантажу минулого: подумайте про те, які справи тягнутимуть вас назад, і займіться їх завершенням.

Лев

Вирішення важливої проблеми, яке ви знайдете цими днями, матиме дуже важливе значення: воно дозволить не лише позбутися її зараз, а й уникнути повторення схожих – неприємних – ситуацій у майбутньому.

Діва

На передній план вийде особисте життя, яке потішить представників знака романтичними зустрічами та освідченнями, можлива навіть пропозиція руки й серця – від неї не варто відмовлятися.

Терези

Тим із вас, хто вже давно мріє знайти роботу своєї мрії, нарешті пощастить – вони можуть отримати пропозицію, яка їх цілком влаштовує, головне – поквапитися і не проґавити її.

Скорпіон

Для вас буденний вислів "почати життя з чистого аркуша" в цей час набуде реальних форм: звісно, змінити абсолютно все вам не вдасться, але відкрити новий розділ свого життя можна буде цілком.

Стрілець

Отримавши довгоочікувану – приємну – звістку, на яку ви вже не сподівалися, намагайтеся не впасти в ейфорію – вона позбавить вас можливості діяти, а цього жодним чином не можна допустити.

Козоріг

Розмір винагороди за роботу, яку ви можете отримати в цей час, здатен здивувати вас своєю щедрістю, але нічого дивного в цьому не буде: вона – не більш ніж оцінка ваших заслуг.

Водолій

Не впадайте у відчай, якщо проблема, яка докучає вам, не вирішиться з першого разу: з ситуації, що склалася, існує доволі простий вихід – зараз ви його не бачите, але, добре подумавши, обов'язково знайдете.

Риби

Незначна образа на близьку людину, що виникла цими днями, згодом може пустити глибоке коріння в душі, тому потрібно одразу ж позбутися її: найкращий спосіб для цього – відверта розмова.

Оценка материала:

5.00 / 1
Гороскоп на 25 червня для всіх знаків зодіаку: дні, коли потрібно подолати сумніви 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
25.06.2024 181
Еще материалы раздела «Суспільство»