Життя та Стиль
Суспільство
Омлет зі спаржевою квасолею: чудова ідея для сніданку
Щоб смажена спаржева квасоля з яйцем вийшла смачною, обов'язково використовуйте молоді стручки.
![a84bbc532cb623eb4efefcc8e4a07bb9_27.06.24](https://data.kontrakty.ua/cache/www/450,0/images/stories/FOTOS_NEW/a84bbc532cb623eb4efefcc8e4a07bb9_27.06.24.jpeg)
Для приготування квасолю потрібно відварити, нарізати. Залити збитими яйцями та обсмажити. За лічені хвилини вийде не тільки смачна, а й корисна страва. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
квасоля спаржева - 300 г
яйця - 3 шт.
вершкове масло - 30 г
паприка солодка мелена
чорний перець мелений
сіль
зелень (кріп, петрушка)
- Квасолю вимийте, відріжте кінчики з обох боків та наріжте на невеликі шматочки.
- У каструлі закип'ятіть воду, додайте сіль. Відваріть квасолю в окропі 5 хвилин.
- Відкиньте її на друшляк, одразу обдайте холодною водою і дайте кілька хвилин їй обсохнути.
- Яйця з'єднайте з паприкою, чорним перцем, сіллю і збийте віночком.
- Розігрійте на сковороді вершкове масло. Обсмажте в ньому квасолю три хвилини і залийте яйцями. Накрийте кришкою та смажте на слабкому вогні п'ять хвилин.
- Посипте зверху дрібно нарубаною зеленню.
Поради:
- Коли заллєте квасолю яйцями, не перемішуйте.