Життя та Стиль
Суспільство
Фритата з пастою: рецепт сніданку з залишків вечері
Якщо у вас залишилася порція пасти з минулої вечері, ви можете приготувати з неї неймовірний сніданок лише за 15 хвилин.
![ceb31f904a9e79cb0243b312965f8988_27.06.24](https://data.kontrakty.ua/cache/www/450,0/images/stories/FOTOS_NEW/ceb31f904a9e79cb0243b312965f8988_27.06.24.jpeg)
Для фритати підійде будь-яка паста: болоньєзе, карбонара, з лисичками – все, що хочете. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Яйце - 6 шт.
сир пармезан - 2 ст. л. і ще для посипання
перець чорний
сіль
перець чилі - 1/2 шт.
олія оливкова
паста
одна порція
- Нагрійте духовку до високої температури.
- В середній мисці змішайте яйця, пармезан, перець, сіль і подрібнені пластівці перцю чилі. Ретельно перемішайте.
- У сковороді середнього розміру, придатній для духовки, нагрійте на середньому вогні оливкову олію. Додайте пасту. Готуйте, періодично помішуючи, поки вона не прогріється, близько 3 хвилин. Влийте яєчну суміш і нахиліть сковороду в різні боки, щоб суміш рівномірно розподілилася. Готуйте, не перемішуючи, приблизно 5 хвилин, доки краї яєць не будуть повністю готовими і не почнуть відставати від стінок сковороди.
- Поставте сковороду до духовки та запікайте близько 3 хвилин, поки яйця не затвердіють, а фритата не стане злегка пухкою. Розріжте на четвертинки, посипте пармезаном і подавайте.