<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вкотре переконує, що зупинить війну в Україні, а Байден назвав Путіна військовим злочинцем під час дебатів  Кілька областей накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз на вихідні в Україні  Червень в Україні завершиться спекою, - прогноз  Спека до +31: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині 28 червня  Коли наступить перемога у війні: українці назвали терміни та умови  Температура підвищується: де 28 червня в Україні буде найспекотніше  ЄС відкрив для України переговори про вступ: що отримають українці та чи зможемо ми стати членом Євросоюзу до 2030 рокувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.06.2024 536

Фритата з пастою: рецепт сніданку з залишків вечері

Якщо у вас залишилася порція пасти з минулої вечері, ви можете приготувати з неї неймовірний сніданок лише за 15 хвилин.

ceb31f904a9e79cb0243b312965f8988_27.06.24

Для фритати підійде будь-яка паста: болоньєзе, карбонара, з лисичками – все, що хочете. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Яйце - 6 шт.

сир пармезан - 2 ст. л. і ще для посипання

перець чорний

сіль

перець чилі - 1/2 шт.

олія оливкова

паста

одна порція

  1. Нагрійте духовку до високої температури.
  2. В середній мисці змішайте яйця, пармезан, перець, сіль і подрібнені пластівці перцю чилі. Ретельно перемішайте.
  3. У сковороді середнього розміру, придатній для духовки, нагрійте на середньому вогні оливкову олію. Додайте пасту. Готуйте, періодично помішуючи, поки вона не прогріється, близько 3 хвилин. Влийте яєчну суміш і нахиліть сковороду в різні боки, щоб суміш рівномірно розподілилася. Готуйте, не перемішуючи, приблизно 5 хвилин, доки краї яєць не будуть повністю готовими і не почнуть відставати від стінок сковороди.
  4. Поставте сковороду до духовки та запікайте близько 3 хвилин, поки яйця не затвердіють, а фритата не стане злегка пухкою. Розріжте на четвертинки, посипте пармезаном і подавайте.

Оценка материала:

5.00 / 2
Фритата з пастою: рецепт сніданку з залишків вечері 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
27.06.2024 536
Еще материалы раздела «Суспільство»