<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вкотре переконує, що зупинить війну в Україні, а Байден назвав Путіна військовим злочинцем під час дебатів  Кілька областей накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз на вихідні в Україні  Червень в Україні завершиться спекою, - прогноз  Спека до +31: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині 28 червня  Коли наступить перемога у війні: українці назвали терміни та умови  Температура підвищується: де 28 червня в Україні буде найспекотніше  ЄС відкрив для України переговори про вступ: що отримають українці та чи зможемо ми стати членом Євросоюзу до 2030 рокувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.06.2024 256

Як номер квартири може впливати на життя її мешканців

Про що говорить номер квартири, як він впливає на життя її мешканців.

bd9e67448a14d0048285e16cd68b0e19_27.06.24

Нумерологія – одна з відомих і популярних псевдонаук на рівні з астрологією, алхімією. Багато хто її зневажає, але в певних ситуаціях задумається, ні-ні, та й сплюне три рази і "сім разів відміряє". Американська нумерологиня Феліція Бендер уже давно розклала все життя по поличках. На її думку, все в житті людини підпорядковується магії чисел. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Бендер вважає, що номер квартири або будинку може значно впливати на життя тих, хто в них мешкаєе. На її думку, кожна адреса містить вібраційну матрицю, яка визначає характер оселі. Виявивши цей характер, можна зрозуміти, підходить вам житло чи ні.

Як визначити вплив номеру помешкання на долю жителів

Нумерологія оперує простими числами, тому потрібно скорочувати великі числа до однозначних, елементарних.  Кожне таке число характеризує людину, квартиру, будинок, інший об'єкт тим чи іншим чином.

Щоб визначити потрібну цифру, номер будинку або квартири треба звести до однозначного числа шляхом додавання всіх цифр. Наприклад, якщо номер вашої квартири – 88, то визначити цифру потрібно таким чином: 8+8=16 = 1+6=7. Вираховувати потрібно лише номер квартири або приватного будинку. Номер багатоквартирного будинку, вулиці або провулка значення не мають, вважає Феліція Бендер.

Винятками є числа 11 і 22, їх додавати не потрібно, вони мають свої окремі значення.

Що означає номер вашої квартири

В будинку або квартирі номер 1, за версією Бендер, чудово почуватимуться мешканці, у яких в пріоритеті – кар'єра та особистий розвиток. Вони не бояться самотності, тому сім'я для них не на першому місці. А ось людям сімейним, які потребують затишку і спокою, цей номер не підійде.

Другий номер квартири чи будинку, навпаки, ідеальний для сімейних пар з дітьми або без, для друзів, які бажають жити разом. Загалом це чудове місце для створення міцного осередку суспільства.

Оселя номер 3 – це місце, де жителі сповнені оптимізму та енергії, де не вщухають веселощі та сміх. Тут добре спілкуватися з іншими, емоційно самовиражатися, займатися творчістю. Цей номер не підходить одинакам і тим, хто любить гроші, — у мешканців вони витікають наче крізь пальці.

Для тих, хто вибирає безпеку і стабільність підходить, номер чотири. Тут найкраще почуватимуться консерватори – ті, хто думає про розвиток бізнесу, накопичення капіталу на старість. Не підійде цей номер веселунам і волелюбним.

Для вечірок, веселощів і пригод найкраще підходить житло під номером п'ять. Знову ж таки воно протипоказане тим, хто шукає спокою. Якщо в планах створення сім'ї та побудова світлого і стабільного майбутнього, то жити тут не варто, вважає Феліція Бендер: "П'ять – число надмірностей, тому ви, як і ваші гості, можете зловживати алкоголем, наркотиками, забагато їсти".

Житло під номером 6 також підходить сім'ям з дітьми, це оселя краси, виховання. Мінус житла з цим номером у тому, що його господарі можуть відчувати дискомфорт від власного перфекціонізму та від надмірного почуття відповідальності.

Ідеальне місце для самопізнання і споглядання, для тих, хто перебуває в духовному пошуку – це будинок або квартира під номером 7. Але вони ніяк не підходять для тих, хто мріє будувати кар'єру та заробляти гроші. Тут уживуться письменники, науковці, викладачі, ті, хто не боїться самотності.

Якщо говорити про будинок чи квартиру номер 8 – це місце для тих, хто прагне максимального фінансового добробуту і влади. В пріоритеті у господарів мають бути гроші, інакше їм тут буде незатишно.

Житло з цифрою 9 підходить справжнім гуманістам, готовим ледь не цілодобово працювати на благо оточення. Його жителі – самовіддані, альтруїсти, для яких головне – духовність.

Щодо номерів 11 і 22. Як вважає Бендер, мешканці будинку чи квартири номер 11 будуть успішними в будь-якому починанні, особливо в духовному розвитку, якщо допомагатимуть іншим. У стінах будинку або квартири 22 чудово почуватимуться себе письменники, архітектори і ті, хто багато працює для покращення життя оточення.

Що робити, якщо номер не підходить

В різних культурах щасливими і нещасливими вважаються різні числа.

Нумерологія не вимагає від мешканців квартири чи будинку з "неправильним номером" тікати звідти. Що можна зробити, "якщо оселя не дає потрібної енергії", не відповідає вашому типу? Як переконує Феліція Бендер, можна поміняти номер на той, який відповідає особисто вам. "Просто почепіть потрібну цифру на внутрішній бік дверей" і додайте її до тієї, яка вже є. Таким чином, якщо квартира 23 має буйну вдачу п'ятірки, то дописавши на зворотному боці дверей цифру 8, ми зробимо вже тиху четвірку, через те, що 2+3+8=13, де 1+3 = 4.

Оценка материала:

5.00 / 2
Як номер квартири може впливати на життя її мешканців 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
27.06.2024 256
Еще материалы раздела «Суспільство»