<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вкотре переконує, що зупинить війну в Україні, а Байден назвав Путіна військовим злочинцем під час дебатів  Кілька областей накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз на вихідні в Україні  Червень в Україні завершиться спекою, - прогноз  Спека до +31: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині 28 червня  Коли наступить перемога у війні: українці назвали терміни та умови  Температура підвищується: де 28 червня в Україні буде найспекотніше  ЄС відкрив для України переговори про вступ: що отримають українці та чи зможемо ми стати членом Євросоюзу до 2030 рокувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.06.2024 996

Спека, але не без "сюрпризів". Синоптик розповіла, де чекати дощі 27 червня

У четвер, 27 червня, в Україні буде стояти спека. Але все ж є регіони, де можуть "проскочити" дощі.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Telegram синоптика Наталки Диденко. Про це повідомляють Контракти.UA.

"До неділі включно в Україні ніяких дощів. Окремий синоптичний ексклюзив завтра - локальні дощі в Карпатах і вдень є ймовірність кількох дощових хмар над Полтавською та Черкаською областями (дивись карту, - ред)", - розповіла вона.

Температура повітря 27 червня очікується в межах +26....+31 градусів, у Харківській області подекуди +24...+27 градусів.

"У Києві в четвер буде сухо, сонячно, з температурою повітря до +28 градусів", - додала синоптик.

Погода до кінця тижня та у липні в Україні

До кінця тижня, як каже вона, спека "зміцніє", дощів не передбачається.

"Найближчими вихідними висока температура повітря виштовхає багатьох до річок, озер, ставків та кар'єрів - температура води зараз, наприклад, у Дніпрі, біля Києва +22 градусів. У менших закритих водоймах - тепліше", - розповіла Діденко.

Додамо, що нещодавно синоптики дали попередній прогноз погоди у липні 2024 в Україні. Так, середня місячна температура протягом другого місяця літа прогнозується в межах +20...+26 градусів, в Карпатах +16...+18 градусів, що на +1,5....+2 градусів вище за норму.

Оценка материала:

5.00 / 2
Спека, але не без "сюрпризів". Синоптик розповіла, де чекати дощі 27 червня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
27.06.2024 996
Еще материалы раздела «Суспільство»