<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вкотре переконує, що зупинить війну в Україні, а Байден назвав Путіна військовим злочинцем під час дебатів  Кілька областей накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз на вихідні в Україні  Червень в Україні завершиться спекою, - прогноз  Спека до +31: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині 28 червня  Коли наступить перемога у війні: українці назвали терміни та умови  Температура підвищується: де 28 червня в Україні буде найспекотніше  ЄС відкрив для України переговори про вступ: що отримають українці та чи зможемо ми стати членом Євросоюзу до 2030 рокувсі новини дня
Життя та Стиль
Спорт
27.06.2024 159

"Мій подарунок для вас". Усик добровільно перестав бути абсолютним чемпіоном: що трапилося

Володар чемпіонських поясів хевівейту Олександр Усик вирішив зробити вакантним титул за версією Міжнародної боксерської федерації (IBF).

gn5n77rwuaentxq_6d192a5c615261125740f82315ae4dd8_650x410_27.06.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на особистий Instagram боксера. Про це повідомляють Контракти.UA.

37-річний українець записав відеозвернення до британських боксерів Ентоні Джошуа та Даніеля Дюбуа. Їх пов'язують з потенційним поєдинком за пояс IBF у надважкій вазі.

"Усім привіт. Ентоні та Даніеле, слухайте, знаю, що пояс IBF важливий для вас. Назвімо це моїм подарунком вам на 21 вересня. Слава Богу за все. Слава Україні", – заявив Усик.

Згодом менеджер українського боксера Олександр Красюк підтвердив, що Усик відмовився від одного з чемпіонського поясів. IBF хотіла зобов'язати абсолютного чемпіона провести обов'язковий захист титулу проти Дюбуа. Утім, сам Усик готуватиметься до реваншу проти Тайсона Ф'юрі 21 грудня.

Що відомо про бій Усик – Ф'юрі 2

Нещодавно очільник Генерального управління Саудівської Аравії з питань розваг Туркі Аль аш-Шейх розкрив дату друго поєдинку важковаговиків. Реванш запланований на 21 грудня. Бій прийме Ер-Ріяд.

У разі відмови Ф'юрі від бою Усик матиме мінімум трьох кандидатів у суперники. Після британця Дюбуа (тимчасовий чемпіон IBF) наступними в черзі розташувалися ще два важкоговаговики – регулярний чемпіон WBA Чарр і тимчасовий чемпіон WBO Паркер.

У першому поєдинку українець здобув перемогу після роздільного рішення суддів. Усику віддали перевагу два з трьох представників боксерської Феміди – 115:112, 114:113.

До слова, раніше пригадали найважливіші перемоги Усика на професіональному рівні.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Мій подарунок для вас". Усик добровільно перестав бути абсолютним чемпіоном: що трапилося 5.00 5 2
Життя та Стиль / Спорт
27.06.2024 159
Еще материалы раздела «Спорт»