<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вкотре переконує, що зупинить війну в Україні, а Байден назвав Путіна військовим злочинцем під час дебатів  Кілька областей накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз на вихідні в Україні  Червень в Україні завершиться спекою, - прогноз  Спека до +31: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині 28 червня  Коли наступить перемога у війні: українці назвали терміни та умови  Температура підвищується: де 28 червня в Україні буде найспекотніше  ЄС відкрив для України переговори про вступ: що отримають українці та чи зможемо ми стати членом Євросоюзу до 2030 рокувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.06.2024 181

Грози, град та шквали: синоптик повідомив, де в Україні чекати негоди

До кінця тижня температура в Україні постуово підвищиться.

До кінця тижня температура в Україні поступово підвищуватиметься, буде переважно сухо. Однак на заході України періодично будуть грози, град та шквали. Про це свідчить прогноз синоптика Ігоря Кібальчича, що опублікований на порталі meteoprog. Пише УНІАН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Погода 27 червня

У четвер, за прогнозом сингоптика, на території України буде переважно без опадів. Лише вдень у Карпатах та на Закарпатті очікуються дощі з грозами, місцями град та шквали 15-20 м/с. Швидкість вітру буде 5-10 м/с. Температура повітря вночі +12...+17 °С, вдень +24...+29 °С.

Погода 28 червня

Напередодні вихідних в Україні очікується мінлива хмарність, без опадів. Вдень у Карпатах та на Закарпатті пройдуть дощі з грозами. Вночі +12...+17 °С, а вдень +24...+29 °С.

Погода 29 червня

У суботу по всій території України опадів не передбачається. Швидкість вітру буде 5-10 м/с. Температура повітря вночі +12...+17 °С, а вдень розігріє до +25...+30 °С.

Погода 30 червня

Наприкінці місяця в Україні утримається тепла та суха погода, лише вдень у західній частині знову пройдуть грозові дощі, місцями можливі град та шквали 15-20 м/с. Температура повітря вночі +13...+18 °С, а вдень повітря прогріється до спеки, +28...+33 °С.

Потепління в Україні - прогноз

Про підвищення температури в Україні каже й синоптикиня Наталка Діденко. за її даними, опади найближчими днями малоймовірні, лише на крайньому заході та в Карпатах можливі локальні дощі та грози.

загалом, за її словами, поточний тиждень в Україні буде сухий та теплий, адже погоду в нашій країні визначатиме антициклон.

Оценка материала:

5.00 / 2
Грози, град та шквали: синоптик повідомив, де в Україні чекати негоди 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
27.06.2024 181
Еще материалы раздела «Суспільство»