Життя та Стиль
Суспільство
Як приготувати смачну шакшуку на сніданок: рецепт від фудблогерки
Якщо ви не знаєте, щоб ще смачного приготувати на сніданок, цей швидкий рецепт саме для вас.
![b28b4f6b3b8b7fa90e2f654894ba96d9_29.06.24](https://data.kontrakty.ua/cache/www/450,0/images/stories/FOTOS_NEW/b28b4f6b3b8b7fa90e2f654894ba96d9_29.06.24.jpeg)
Фудблогерка yaninafedorenko на своїй сторінці Tiktok запостила новий рецепт смачного сніданку, який легко зробити, а ви будете почувати себе ситими тривалий час. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Цибуля - 1 шт.
Болгарський перець - 1 шт.
Томати
Яйця - 5 шт.
Сіль
Перець
Спеції (до смаку)
Зелень
Хліб
Приготування:
- Цибулю нарізати напівкільцями та обсмажити на розігрітій пательні;
- Кубиком нарізати болгарський перець і висипати до цибулі;
- За кілька хвилин до цибулі з перцем додати томати;
- До смаку додати сіль, перець та спеції;
- Тушкувати все близько 5-7 хвилин;
- Потім додати яйця і накрити все кришкою;
- Нарізати свіжого хліба скибочками та трохи підсмажити на пательні;
- Як тільки білки яєць приготуються, а жовтки залишаться рідкими, посипте страву мілко нарізаною зеленню.
Поради:
- Авторка використовувала закриті помідори у власному соку, замість них можна використати свіжі чи заморожені помідори;
- Авторка використовувала кінзу, але ви можете обрати зелень, що подобається саме вам.
Приготування займає всього 15 хвилин, а задоволення від їжі буде тривати значно довше.