Життя та Стиль
Суспільство
Як приготувати картоплю з салом на шампурі: рецепт від блогерки
Існує якась магія вугілля, адже що б ви на них не готували, воно буде смачне й однієї порції буде замало, особливо коли йдеться про запечену картоплю.
![54f8e74e4c06039f0f2e4818bc261c90_29.06.24](https://data.kontrakty.ua/cache/www/450,0/images/stories/FOTOS_NEW/54f8e74e4c06039f0f2e4818bc261c90_29.06.24.jpeg)
Блогерка Катя Рибалка на своїй сторінці TikTok запостила нове смачне відео з рецептом картоплі з салом на шампурі, який ну дуже хочеться повторити вже наступними вихідними. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Картопля
Сало
Цибуля
Сіль
Паприка
Суміш перців
Часник
Олія
Приготування:
- Картоплю, сало і цибулю нарізати кільцями та по черзі надіти на шампур;
- Посипати копченою паприкою, часником;
- Завернути у фольгу і покласти на мангал;
- Коли картопля пропечеться, зняти фольгу і залишити на вуглях до утворення скоринки.
На заправку:
- Суміш перців і часник розтерти в ступці, додавши олію;
- Цибулю з петрушкою дрібно нашинкувати;
- Все змішати та полити готову картоплю.
Неймовірно простий та смачний рецепт, який можна готувати хоч кожного дня.