Життя та Стиль
Суспільство
Як зробити рол з лаваша: рецепт від фудблогерки
Коли хочеться чогось смачного, але не знаєте чого, спробуйте приготувати такий зелений рол.
![4b4c2e6240a9427e9a8962dd4621f1e6_30.06.24](https://data.kontrakty.ua/cache/www/450,0/images/stories/FOTOS_NEW/4b4c2e6240a9427e9a8962dd4621f1e6_30.06.24.jpeg)
Фудблогерка alionakarpiuk в одному зі своїх відео показала цікавий та смачний рецепт ролу з лаваша з тунцем, який можна зробити як до святкового столу, так і просто на сніданок. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Сир твердий
Тунець
Огірок
Майонез
Лаваш
Гірчиця
Яйце варене
Приготування:
- Розстеліть лаваш і намастіть його майонезом та гірчицею;
- Викладіть на нього огірок порізаний соломкою, натерте на терку яйце та твердий сир, тунець;
- Викладати все треба на повну довжину лаваша одне за одним;
- Обережно його скрутіть і наріжте скибочками близько 2 см завширшки.
Поради:
- Майонез можна замінити на несолодкий йогурт;
- Лаваш обирайте до смаку, головне, щоб він не ламався і не був крихким;
- Начинку можете змінювати на власний розсуд.
Лаваш виходить досить смачний і може бути мінімально калорійним, якщо приготувати його з домашнім майонезом, наприклад.