<
НОВИНИ ДНЯ: Співпраця із Rheinmetall: в Україні відновлюють перші німецькі машини, пошкоджені у боях  Зеленський: у України із Заходом різне розуміння перемоги  Україну 1 липня розжарить до +37: синоптик розповіла, коли відпустить спека  Дохідність гривневих депозитів наближається до нуля не тільки через долар по 41 гривні  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 1 – 7 липня  Що зірки нам пророкують: гороскоп на 1-7 липня 2024 року  Липень в Україні почнеться зі спеки до +37°, на заході дощитимевсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.06.2024 264

Київ увійшов до топ-10 найгірших міст для життя — рейтинг The Economist

До рейтингу увійшли 173 найбільші міста світу, які фахівці оцінювали за кількома критеріями: інфраструктура, освіта, екологічна ситуація, охорона здоров’я, культура і довкілля, стабільність.

709495_29.06.24

Київ другий рік поспіль потрапив до десятки найгірших для життя міст за версією журналу The Economist. Пише nv.ua. Про це повідомляють Контракти.UA.

Звання найзручнішого мегаполісу третій рік поспіль отримав Відень.

До п’ятірки лідерів увійшли ще три європейські міста: Копенгаген, Цюрих і Женева. У десятку лідерів потрапили також два канадських міста — Калгарі та Ванкувер — і чотири міста Азіатсько-Тихоокеанського регіону — Мельбурн, Сідней, Осака та Окленд.

Найнижче місце в рейтингу посів Дамаск. Водночас Київ другий рік поспіль знаходиться серед десяти найгірших міст та посідає 165 сходинку із 173. Порівнюючи з попередніми роками, нижчу сходинку посів Тель-Авів на тлі війни в секторі Гази.

Рейтинг укладає Economist Intelligence Unit (EIU) — аналітичний підрозділ британського журналу The Economist.

У січні 2023 року Київ став почесним найкращим містом світу за рейтингом міжнародної агенції Resonance.

Оценка материала:

5.00 / 2
Київ увійшов до топ-10 найгірших міст для життя — рейтинг The Economist 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
29.06.2024 264
Еще материалы раздела «Суспільство»