<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт вишневого пудингу  "Я оновив свої дані": очільник УГКЦ розповів про ставлення церкви до мобілізації духовенства  Липень в Україні розпочнеться зі спеки до +37: прогноз від синоптикині  Під Києвом з'явиться Національне військове меморіальне кладовище  Найсмачніший український борщ — рецепт  Спека посилиться: синоптик розповіла про погоду на початку липня  Співпраця із Rheinmetall: в Україні відновлюють перші німецькі машини, пошкоджені у бояхвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.06.2024 307

Як домогосподарствам готуватися до зими: очільник "Укренерго" дав низку порад

Володимир Кудрицький радить проводити утеплення будинку та подбати про автономні джерела живлення для насосів, які використовуються для прокачування води та тепла.

f872ecb92441e92f14aacd48e72e43c6_29.06.24

Очільник "Укренерго" Володимир Кудрицький розповів, як домогосподарствам, які опалюються виключно за допомогою електроенергії, готуватися до зими. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це Кудрицький повідомив в інтерв'ю hromadske.

"Якщо у вас багатоквартирний будинок, я б рекомендував збиратися із сусідами й проводити утеплення. Це дозволить зменшити споживання електрики на опалення, адже тоді будівлі будуть добре утримувати тепло. Слід подбати про автономні джерела живлення для насосів, які використовуються для прокачування води та тепла у відповідних внутрішньобудинкових мережах. Такі резервні джерела енергії потрібні, щоб у разі відключення електрики не втратити водопостачання й опалення", – порадив очільник "Укренерго".

Раніше ТСН.ua писав, до чого готуватися українцям у липні та серпні з огляду на відключення світла.

Оценка материала:

5.00 / 2
Як домогосподарствам готуватися до зими: очільник "Укренерго" дав низку порад 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
29.06.2024 307
Еще материалы раздела «Суспільство»