<
НОВИНИ ДНЯ: Сім місяців на "паузі". Коли повністю запрацює синя гілка метро у Києві  Українським водіям "світять" нові штрафи – за що можуть покарати та яка сума  Українців попередили про погіршення погодних умов – подекуди град і шквали  Відстрочка від мобілізації через інвалідність батьків: як оформити  Чи готовий Путін до переговорів цього року: Пристайко про плани диктатора  Демократи закликали Пентагон навчити більше українських пілотів на F-16, - Politico  Україну накрила аномальна спека: синоптики шокували прогнозомвсі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
01.07.2024 232

Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 1 – 7 липня

Фінанси відіграють важливу — а для когось і першорядну — роль у житті кожного з нас.

afa63154617bd4a0eccc1d942c0fa06d_01.07.24

Добре, коли їх багато, і дуже погано, коли мало, і тут день на день не припадає. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

На кого чекає фінансовий успіх цього тижня – від 1 до 7 липня.

Овен

Якими б вигідними не здавалися умови кредиту, який пропонуватимуть представникам знака, від нього краще відмовитись – з його поверненням можуть виникнути проблеми.

Телець

Замість тисячі дрібниць, які можуть повністю спустошити рахунок та гаманець, цілком можна обійтися, так що краще витратити гроші на один, але справді важливий та дорогий закуп.

Близнята

Економія, звичайно, річ хороша, але не варто доводити її до абсурду: час від часу все-таки можна дозволяти собі будь-які — навіть нерозсудливі — витрати, особливо якщо вони принесуть радість.

Рак

Має сенс почати відкладати енну суму грошей про запас, але не на чорний, як заведено говорити в таких випадках, а на білий — радісний день: тоді, як щось приємне, буде на що відсвяткувати.

Лев

На роботі краще не братися за нові і, що дуже важливо, складні справи, оскільки впоратися з ними, найімовірніше, не вдасться, а це може не найкраще позначитися на гонорарах

Діва

Час сприятливий для всіх, хто займається торгівлею: добре відбуватимуться будь-які операції, пов'язані як з купівлею, так і з продажем, головне – не зариватися, запитуючи непомірну ціну.

Терези

Ділові переговори на цей час краще не призначати – досягти домовленості сторонам не вдасться, тож не варто витрачати ні свого, ні чужого часу, йому можна знайти найкраще застосування.

Скорпіон

Серйозними справами займатися не варто, але й не діяти небажано: потрібно знайти заняття, яке дозволить добре зарекомендувати себе перед начальством, продемонструвавши вміння працювати у будь-якій ситуації.

Стрілець

Зірки радять згадати про проєкт, який представники знака деякий час тому відклали у довгу скриньку: зараз чудова можливість витягти його звідти – він дасть змогу добре заробити.

Козоріг

Необхідно звертати увагу на знаки, які даватиме Всесвіт: у них будуть підказки щодо того, який професійний напрям є фінансово вигідним.

Водолій

Необхідно подумати про те, як можна зробити хобі бюджетотворчим заняттям: неправильно, коли справа, яка приносить задоволення, ніяк не оплачується, коли могла б приносити непоганий прибуток.

Оценка материала:

5.00 / 2
Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 1 – 7 липня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Особисті фінанси
01.07.2024 232
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»