<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп переможе, на НАТО чекає "радикальна переорієнтація", - Politico  Чи відступить спека в Україні: синоптики дали детальний прогноз до кінця тижня  "Небезпечна для здоров'я людей": синоптикиня попередила про аномальну спеку в липні  5 липня в Україні буде спекотно і майже без опадів  Погода в Україні 4 липня: синоптик назвала найспекотніші регіони  Світовий банк перевів Україну до групи країн з доходами вищими за середні  В Україні 3 липня дощитиме у низці областей, вдень до +22°всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.07.2024 972

Для здоров'я та схуднення: рецепт супу з 10 овочів та трав

Це гарний вибір не тільки в холодну пору року. Якщо ви турбуєтеся про своє здоров'я або стежите за фігурою, овочевий суп для вас – чудовий варіант на обід чи вечерю.

641e37f9ba96ada51c7a0981ffbba6b5_03.07.24

Важко знайти рецепт, у якому було б більше овочів, ніж у цього овочевого супу. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Цибуля - 1 шт.

Часник - 1 зубчик

Картопля - 3 шт.

Морква - 1-2 шт.

Селера - 1-2 стебла

Фенхель - 2 цибулини

овочевий бульйон - 2 л

червона капуста - чверть невеликої головки

цвітна капуста (обрізані суцвіття) - невелика головка

броколі (обрізані суцвіття) - невелика головка

сіль - 2 чайні ложки

мелений чорний перець

зелень (кінза, кріп, петрушка)

  • Наріжте всі овочі кубиками.
  • У великій суповій каструлі на середньо сильному вогні обсмажте цибулю приблизно в 1/4 склянки води протягом приблизно п'яти хвилин або до тих пір, поки вона не стане м'якою і прозорою. Додайте часник до гарячої сковороди і продовжуйте обсмажувати протягом 30 секунд.
  • Додайте картоплю, моркву, селеру, солодку картоплю, фенхель та бульйон. Доведіть до кипіння і зменште вогонь.
  • Накрийте кришкою і варіть близько 15 хвилин або поки картопля не стане майже м'якою, але не повністю, а потім обережно додайте червону капусту, цвітну капусту, броколі та приправи. Знову доведіть до кипіння; потім зменште вогонь до кипіння.
  • Накрийте кришкою і готуйте ще приблизно 5-10 хвилин або доти, поки овочі не стануть м'якими. Зніміть із вогню. Спробуйте і за бажання додайте додаткові приправи.
  • Під час подавання розлийте суп по тарілках. Прикрасьте свіжою кінзою або іншою улюбленою зеленню, подавайте гарячим.

Оценка материала:

5.00 / 2
Для здоров'я та схуднення: рецепт супу з 10 овочів та трав 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
03.07.2024 972
Еще материалы раздела «Суспільство»