НОВИНИ ДНЯ: Саудівська Аравія може підірвати російську економіку збільшенням видобутку нафти, - Politico  Україну накриє циклон: як і де сильно погіршиться погода  Населення не розуміє, чому по них б’є РФ. Що відбувається у Курській області  Лукашенка звинуватили в злочинах проти людяності: що чекає на білоруського диктатора  Фінансова підтримка республіканців Маском була масштабнішою і почалася раніше, - WSJ  Дощі на заході та півночі, а тепліше на півдні: прогноз погоди на 5 жовтня  Помпео назвав обмеження далекобійних ударів по Росії "стратегічно дурними"всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
06.07.2024 1541

Готуємо "Пломбір" як у магазині за 10 хвилин: рецепт натурального морозива

Пломбір - це класичний вид морозива, який запам'ятовується своєю ніжною, кремовою текстурою та багатим, насиченим смаком. Крім цього, завдяки високій жирності, він тане повільніше, ніж інші види морозива.

___freepik___com_ebe8f67b10225248f700fe4cf97535a0_650x410_06.07.24

Про те, як готувати молочний пломбір в домашніх умовах, розповідає РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на YouTube-канал Лілії Цвіт. Про це повідомляють Контракти.UA.

 

Що потрібно для домашнього пломбіра

Для того, щоб приготувати цей неймовірно смачний десерт дитинства, потрібні такі інгредієнти:

  • яєчні жовтки - 3 шт.;
  • жирні вершки (або сметана) - 200 г;
  • молоко - 100 мл;
  • цукор - 60 г;
  • ванільний цукор - 16 г.

Як готувати пломбір швидко

Хоча пломбіру треба певний час, щоб застигнути, готувати його неймовірно просто.

Спочатку приготуйте заварну основу: в каструлю вилийте жовтки, додайте цукор звичайний і ванільний - і збивайте міксером на високих оборотах до пишної світлої маси.

Додайте охолоджені молоко і вершки, перемішайте суміш та поставте на невеликий вогонь. Підігрійте майбутнє морозиво, постійно помішуючи - воно стане густішим.

Після цього зніміть каструлю з вогню, помістіть у посуд з холодною водою (це пришвидшить охолодження). Під час цього збийте охолоджені вершки або сметану міксером до пишної маси.

Додайте заварну основу і збийте міксером до однорідності. Після цього поставте морозиво в морозилку до застигання - і можна пригощатися!

Оценка материала:

5.00 / 2
Готуємо "Пломбір" як у магазині за 10 хвилин: рецепт натурального морозива 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
06.07.2024 1541
Еще материалы раздела «Суспільство»