НОВИНИ ДНЯ: Папа Лев готовий приїхати до Києва: що заважає  Бойкот росіян дратує Кремль: Захарова закликає Єврокомісію "покинути планету"  Пожежі на російських НПЗ: в Афіпському блекаут, в Урюпінську евакуація мешканців  Чи може РФ атакувати з Придністров'я: у ДПСУ відповіли  Санкції не зупинили експорт: грецькі танкери допомагають Росії продавати нафту  Україна в оновленому мирному плані відкинула відмову від Донбасу та НАТО, - NYT  Перемир’я не буде: експерт назвав головну вимогу Путіна, яка блокує всевсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
06.07.2024 1784

Готуємо "Пломбір" як у магазині за 10 хвилин: рецепт натурального морозива

Пломбір - це класичний вид морозива, який запам'ятовується своєю ніжною, кремовою текстурою та багатим, насиченим смаком. Крім цього, завдяки високій жирності, він тане повільніше, ніж інші види морозива.

___freepik___com_ebe8f67b10225248f700fe4cf97535a0_650x410_06.07.24

Про те, як готувати молочний пломбір в домашніх умовах, розповідає РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на YouTube-канал Лілії Цвіт. Про це повідомляють Контракти.UA.

 

Що потрібно для домашнього пломбіра

Для того, щоб приготувати цей неймовірно смачний десерт дитинства, потрібні такі інгредієнти:

  • яєчні жовтки - 3 шт.;
  • жирні вершки (або сметана) - 200 г;
  • молоко - 100 мл;
  • цукор - 60 г;
  • ванільний цукор - 16 г.

Як готувати пломбір швидко

Хоча пломбіру треба певний час, щоб застигнути, готувати його неймовірно просто.

Спочатку приготуйте заварну основу: в каструлю вилийте жовтки, додайте цукор звичайний і ванільний - і збивайте міксером на високих оборотах до пишної світлої маси.

Додайте охолоджені молоко і вершки, перемішайте суміш та поставте на невеликий вогонь. Підігрійте майбутнє морозиво, постійно помішуючи - воно стане густішим.

Після цього зніміть каструлю з вогню, помістіть у посуд з холодною водою (це пришвидшить охолодження). Під час цього збийте охолоджені вершки або сметану міксером до пишної маси.

Додайте заварну основу і збийте міксером до однорідності. Після цього поставте морозиво в морозилку до застигання - і можна пригощатися!

Оценка материала:

5.00 / 2
Готуємо "Пломбір" як у магазині за 10 хвилин: рецепт натурального морозива 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
06.07.2024 1784
Еще материалы раздела «Суспільство»