<
НОВИНИ ДНЯ: The Economist зробила власний підрахунок втрат РФ: більше, ніж всі її втрати після Другої світової  Гаспачо зі стручковою квасолею та огірком: вишуканий рецепт холодного овочевого супу  На заході трохи дощитиме, а в центрі і на півдні – Африка: прогноз погоди в Україні на понеділок, 8 липня  Не сприятиме миру в Україні. У Байдена розкритикували Орбана за візит до Путіна  Які втрати змусять Путіна зупинитися: генерал США дав чітку відповідь  Усюди без дощів, крім декількох регіонів: прогноз погоди на 8 липня  Чому Путін робить заяви про переговори: пояснення генерала Бена Годжесавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
05.07.2024 190

Чи відступить спека в Україні: синоптики дали детальний прогноз до кінця тижня

До кінця поточного тижня в частині областей України очікується невелике похолодання. Водночас, на півдні нашої країни збережеться дуже висока температура.

c085ba635ebc7ea30f579355a043d737_05.07.24

Стовпчики термометрів у деяких регіонах досягнуть позначки +36 градусів. Про це повідомляє Український гідрометцентр. Пише OBOZ.UA. Про це повідомляють Контракти.UA.

У п'ятницю, 5 липня, у більшості областей синоптики прогнозують дощ. Опади цього дня можливі на всій лівобережній Україні, а також у Черкаській та Кіровоградській областях. Також дощ можливий у Волинській та Рівненській областях.

На сході України та в Криму місцями можливі грози. В інших областях синоптики прогнозують мінливу хмарність. Найвища температура буде на південному сході – до +36 градусів.

У центрі, на півночі та заході країни протягом дня прогнозується +22…+26 градусів.

У суботу, 6 липня, дощі відступлять із більшості областей. Опади можливі лише у Донецькій, Луганській та Харківській областях. В інших регіонах спостерігатиметься сонячна погода.

Найвища температура, як і в попередні дні, буде на півдні України – до +35 градусів. При цьому підвищення температури прогнозується також на заході та півночі. У цій частині країни стовпчики термометрів піднімуться до +26…+29 градусів.

У неділю, 7 липня, невеликий дощ можливий у Донецькій та Луганській областях. В інших регіонах спостерігатиметься сонячна погода.

В усіх областях в останній день тижня буде спекотно. При чому найвища температура, як і раніше, буде на півдні – до +35. На північному сході синоптики прогнозують протягом дня +28…+30 градусів.

Як повідомляв OBOZ.UA, у липні в Україні очікується тривалий період спекотної погоди, особливо у південних та східних областях. З перших днів липня стовпчики термометрів там показуватимуть до +37 градусів, на заході буде трохи свіжіше – через грозові дощі та шквали.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чи відступить спека в Україні: синоптики дали детальний прогноз до кінця тижня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
05.07.2024 190
Еще материалы раздела «Суспільство»