НОВИНИ ДНЯ: Помпео назвав обмеження далекобійних ударів по Росії "стратегічно дурними"  Спагеті з м’ясним рагу: рецепт від Савви Лібкіна  В Україні прогнозують теплу погоду до кінця тижня - вдень прогріє до +28°  Більше 10 рекордів і не тільки. Синоптики підбили підсумки погоди у Києві у вересні  Коли буде бабине літо 2024: синоптик сказала, чи чекати потепління у жовтні  Осінні дощі на заході та літнє тепло на решті території: прогноз погоди в Україні на 3 жовтня  Останні дні сонця: синоптикиня анонсувала дощовий кінець тижня у Києвівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
06.07.2024 329

Чому з добрих чоловіків виходять погані партнери для шлюбу: 5 причин

Ті чоловіки, які на перший погляд здаються добрими та надійними, можуть виявитися досить токсичними партнерами.

f6568a464b7dd623246ea176fc9b8e49_06.07.24

Розповідаємо, які "підводні камені" можуть бути у стосунках з чоловіками, які дуже добрі та хороші. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Чому з добрих чоловіків виходять погані партнери для шлюбу: 5 причин

  • Він може постійно допомагати іншим. Хороший чоловік не лише допомагатиме своїй родині, його добротою та безвідмовністю можуть користуватися інші люди. Що неодмінно призведе до непорозумінь і навіть сварок, адже це буде впливати на якість стосунків.
  • Він завжди хотітиме зробити вас щасливою. У кожного своє поняття щастя, і якщо чоловік не зрозуміє, у чому щастя для його дружини, це може призвести до кризи у взаєминах. Адже жінка почуватиметься незадоволеною тим, що чоловік робить для неї, це стане тягарем і призведе до непорозумінь та конфліктів.
  • Він намагається уникнути конфліктів. Такі чоловіки ненавидять з’ясовувати стосунки, тому намагатимуться за будь-яку ціну уникати суперечок. Але від цього проблема нікуди не зникне, їх із часом ставатиме ще більше. Бо тільки під час конфлікту можна з’ясувати правду — також це прекрасна можливість віднайти компроміс.
  • Доброму чоловікові складно просто сказати про свої потреби. Він хотітиме всім допомогти, бути добрим для свого оточення, тим самим буде відмовляти собі у чомусь. Через свої страхи та комплекси такий чоловік швидше стане тягарем для своєї родини, аніж підтримкою.
  • Він може дозволяти іншим ставитися до себе погано. У таких чоловіків зазвичай страждає самооцінка, вони не вміють вибудовувати особистісні кордони у спілкуванні з іншими людьми. Тоді ті, хто його оточує, намагатимуться скористатися цим, ображатимуть, погано висловлюватимуться про такого чоловіка або використовуватимуть у своїх цілях. Тоді жінці нічого не залишатиметься, як розірвати стосунки з таким безвольним партнером.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чому з добрих чоловіків виходять погані партнери для шлюбу: 5 причин 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
06.07.2024 329
Еще материалы раздела «Суспільство»