Життя та Стиль
Суспільство
Як приготувати смачні конвертики з баклажанів: рецепт від фудблогерки
Спробуйте приготувати надзвичайно смачні та ароматні конверти з баклажанів із цікавою начинкою.
![e421948367a44ee78d15d9ecaa453bf5_10.07.24](https://data.kontrakty.ua/cache/www/450,0/images/stories/FOTOS_NEW/e421948367a44ee78d15d9ecaa453bf5_10.07.24.jpeg)
На сторінці Gessica Runcio – Le Ricette di Gessica вийшло відео з простим і смачним рецептом, який можна відтворити на власній кухні вже сьогодні. Рецепт розрахований десь на 5 конвертів. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
баклажан (великий) - 1 шт.
шинка - 5 скибочок
моцарела - 5 скибочок
пюре томатне - 750 мл
Приготування:
- Запечіть у в духовці нарізані тонкими скибочками баклажани з сіллю та олією за 200°C приблизно 15 хвилин. Вони мають стати м'якими.
- Покладіть їх навхрест і всередину додайте моцарелу та шинку.
- Згорніть скибочки баклажана та помістіть їх на сковороду або деко.
- Полийте зверху томатним соусом і додайте моцарелу.
- Запікайте в духовці за 190°C протягом приблизно 20 хвилин.
Поради:
Томатне пюре має бути приготовлене на сковороді з часником, олією, сіллю та базиліком.
Такі баклажани можуть бути закускою або основною стравою, також вони ідеально підійдуть до святкового столу.