Життя та Стиль
Суспільство
Як приготувати літню закуску з кабачків: рецепт фудблогерки
Яскрава та вітамінна закуска до вашого літнього столу та шашликів.
Фудблогерка Ольга Рябенко показала, як приготувати смачну та соковиту літню закуску всього з пари інгредієнтів. Страва поєднує в собі свіжі овочі та легку пікантність, яка стане ідеальним доповненням до будь-якого обіду чи вечері. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Помідори
Кабачки
Цибуля
Часник
Соєвий соус
Сік лимону
Орегано
Сіль
Свіжий базилік
Олія
Мед
Приготування:
- Помідори порізати навпіл, кабачки нарізати кільцями, цибулю нарізати напівкільцями;
- Натерти та додати часник, подрібнити базилік та додати решту інгредієнтів;
- Все гарно перемішати та залишити маринуватися близько 2-3 годин.
Ви можете подумати, що кабачок буде сирий, проте за цей час він промаринується і матиме надзвичайний смак.