<
НОВИНИ ДНЯ: Що таке "хиткі штати" і як вони вирішать долю президентських виборів у США  Церковний календар на серпень 2024 року: нові дати Спасів та Усікновення голови Івана Хрестителя  Британська розвідка назвала наслідки втрати "Газпромом" європейського ринку газу  На листопад готують план. Зеленський розповів про підготовку другого саміту миру, де має бути РФ  Горох буде готовим вже за 10-15 хвилин: ось, що треба робити  Спека не відступає: якої біди вона встигла накоїти та що кажуть синоптики  Закон про мобілізацію: чи оштрафують людину, яка оновила дані, але не пройшла ВЛКвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.07.2024 374

Як засолити огірки за 30 хвилин

Особливість приготування малосольних огірків у тому, що їх потрібно замочити на 30-60 хвилин у холодній воді. Тоді вони виходять хрумкими та пружними.

Такі огірки — це ідеальна закуска для будь-якого застілля. В міру солоні, ароматні, а якщо ви додаєте оцет, вони будуть готові через 30 хвилин. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Огірки - 1 кг

Оцет - 3 ст. л.

Часник - 5 зубків

Цукор - 0,5 ч. л.

Сіль - 1 ч. л.

Кріп - пучок

Олія - 2 ст. л.

  1. Огірки вимийте та замочіть у холодній воді на одну годину. Обріжте кінчики з обох боків. Розріжте вздовж на 4-6 частин і складіть до лотка.
  2. Кріп помийте і наріжте.
  3. Часник очистьте і подрібніть ножем.
  4. Змішайте кріп, часник, цукор, сіль, оцет, олію і залийте огірки. Закрийте кришкою і добре струсіть. За 30 хвилин огірочки для закуски готові.

Поради:

  • Чим дрібніше ви наріжете огірки, тим швидше вони приготуються.

Оценка материала:

5.00 / 2
Як засолити огірки за 30 хвилин 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
16.07.2024 374
Еще материалы раздела «Суспільство»