<
НОВИНИ ДНЯ: У РФ українську формулу миру та Саміт миру називають "глухим кутом": в ISW пояснили заяви Кремля  Чи всі, хто приходить оновити дані у військкомат, отримують бойову повістку: у ТЦК здивували заявою  В Україні триватиме спека, місцями - короткочасні дощі  Україна успішно атакує окупантів у Криму: наслідки останніх ударів – The New York Times  Стрілець не вбив Трампа, але "влучив" у Байдена: які наслідки матиме гучний постріл у США  У ТЦК назвали головну проблему нинішнього бронювання працівників  Затяжний пік рекордної спеки та смерчі. Синоптик розповіла про погоду на новий тижденьвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.07.2024 1792

Гороскоп на 16 липня для всіх знаків зодіаку: день, коли не можна витрачати сили на дрібниці

День має потужну енергетику, яка, проте, принесе користь лише у разі правильного її використання.

a6c5fefdb52de054ebe0c3bffe5ba096_16.07.24

Головне в цей час — не витрачати сили на дрібниці, а зосередитися на одній, але дійсно важливій і значущій меті. Можливо, хтось із оточення – навмисне чи ненароком – спробує збити нас із наміченого курсу, не можна йому цього дозволяти. Успішним виявиться вирішення незначних фінансових питань, з глобальними проєктами бажано зачекати. Можна робити подарунки та невеликі дари – до того ж як близьким людям, так і діловим партнерам: вони обов'язково оцінять нашу увагу. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Овен

Щоб досягти поставленої мети, необхідно налаштуватись на позитив: якщо підходити до вирішення робочих завдань з песимістичної точки зору, вважаючи, що нічого у вас не вийде, то, найімовірніше, так і буде.

Телець

День сприятливий для будь-яких поїздок — можна вирушати як у відрядження, так і в гості до друзів або родичів, які живуть в іншому місті: у будь-якому разі подорож буде вдалою.

Близнята

Ваша здатність переходити від гарного настрою до поганого і назад сьогодні зросте в рази, що може зіпсувати день не тільки вам, а й оточенню: щоб уникнути конфліктів, намагайтеся стримувати емоції.

Рак

Представникам вашого знака, які не люблять різких змін, цього дня і поготів потрібно від них утриматися, інакше неприємностей уникнути не вдасться, а вони навряд чи входять у ваші плани.

Лев

Сплески енергії, зумовлені Місяцем, можуть вибити з колії навіть такий психологічно стабільний і впевнений у собі знак як ваш: повністю погасити їх вам, звичайно, не вдасться, але трохи «пригасити» – цілком.

Діва

Не спішіть ображатись на близьку людину, тільки тому, що вона не відповіла на ваш дзвінок або не примчала до вас за першим вашим покликом: залиште за нею право на не менш важливі – ніж у вас – справи.

Терези

Не варто ухвалювати важливе рішення саме сьогодні, цього дня вам навряд чи вдасться знайти рівновагу між двома варіантами, тому краще перенести цей процес на завтра.

Скорпіон

Приплив внутрішньої енергії, який ви відчуєте сьогодні, може зробити реальністю будь-яку – навіть найнеймовірнішу і найважливішу – справу, так що не витрачайте часу задарма – беріться за роботу.

Стрілець

Втративши щасливий шанс щось налагодити – або виправити – в особистому житті, ви довго шкодуватимете про втрачені можливості, тому не варто зволікати з рішучими діями чи зізнаннями.

Козоріг

Виконання завдання, яке стоїть перед вами, бажано розділити на кілька етапів та діяти. Поступово переходячи від одного до іншого, не варто плутати їх місцями, та і хапатися за все одразу.

Водолій

Такий креативний знак, як ви, часто підходить до вирішення важливих професійних завдань із незвичного погляду – сьогодні вам необхідно виявити свої творчі таланти на всі сто відсотків.

Риби

Вирішення фінансових питань краще перенести на інший день — сьогодні ви легко можете зробити помилки, причини якої згодом не зможете пояснити — хіба що скажете, що на вас зійшло затемнення.

Оценка материала:

5.00 / 2
Гороскоп на 16 липня для всіх знаків зодіаку: день, коли не можна витрачати сили на дрібниці 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
16.07.2024 1792
Еще материалы раздела «Суспільство»