Життя та Стиль
Суспільство
Як приготувати шоколадно-яблучний мус: смачний рецепт від нутриціологині
Рецепт корисного десерту з двох інгредієнтів — без борошна, випікання та цукру.
Цікавим рецептом на своїй сторінці, присвяченій здоровому харчуванню, поділилась нутриціологиня Dott.ssa Elena Spedicato. Для цього мусу, який буде схожий на справжній з кондитерського крему, вам знадобляться лише два інгредієнти й ви отримаєте його правильну консистенцію. Пише ТСН.
Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Яблука - 7 шт
Чорний шоколад - 320 г
Приготування:
- наріжте яблука та відваріть 10-15 хвилин;
- злийте воду і змішайте разом з розтопленим на водяній бані шоколадом;
- вилийте у форму і залиште в холодильнику на 3,5 години.
Поради:
За бажанням можна додати кілька столових ложок цукру або іншого підсолоджувача.
Здорове харчування може бути різноманітним та смачним, а цей мус — підтвердження цього.