<
НОВИНИ ДНЯ: Кремль готує росіян до 10-річної війни з повним знищенням України в кінці, - ISW  Уряд пропонує збільшити військові видатки на 500 млрд гривень: на що підуть кошти  Кремль посилює утиски критиків війни з Україною всередині РФ — британська розвідка  Чи відступить спека у найближчі 10 днів: з'явився прогноз  17 липня спека до +39°, подекуди пройдуть дощі  Кияни пережили ще один найспекотніший день в історії спостережень  В Україні 17 липня буде найспекотніший день року: прогнозвсі новини дня
Політика
Світ
19.07.2024 236

США похвалились розробкою гіперзвукової зброї - Пентагон

ВМС і Армія США недавно провели льотні випробування нових зразків гіперзвукової ракети в районі Тихого океану

a84f28b011dff9ba821b23e983e8c6ec_19.07.24

Сполучені Штати досягли певного прогресу в розробках гіперзвукової зброї, про що свідчать результати останніх випробувань, та планують активно розвивати ці програми. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

З такою заявою виступив речник Пентагону генерал Патрік Райдер.

Про це пише Укрінформ.

«Ми продовжимо розвивати низку програм гіперзвукової зброї. Ми працюватимемо над прискоренням розробок та проведенням випробувань у межах цих програм»,- сказав представник оборонного відомства США.

Він нагадав, що ВМС і Армія США недавно провели льотні випробування нових зразків гіперзвукової ракети в районі Тихого океану.

Це «стало кроком уперед у контексті програм», відзначив генерал, однак не уточнив деталей.

«Проте я скажу, що ми продовжуємо бути відданими розвитку цих гіперзвукових можливостей, які підтримують національну оборонну стратегію», - наголосив речник Пентагону.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що КНДР могла передати ракети Росії в обмін на винищувачі.

Крім того, ми раніше інформували, що у Північній Кореї зафіксували сейсмічну активність поблизу ядерного полігону.

Оценка материала:

5.00 / 2
США похвалились розробкою гіперзвукової зброї - Пентагон 5.00 5 2
Політика / Світ
19.07.2024 236
Еще материалы раздела «Світ»