Життя та Стиль
Суспільство
Як приготувати літній салат із запечених перців: рецепт від фудблогерки
Аромат та смак запечених перців пробуджують апетит, а якщо з них ще й приготовлено смачний літній салат, то відмовити собі у такому гастрозадоволенні просто неможливо.
Фудблогерка anny cooking показала, як приготувати смачний та поживний салат, який ще й може стати фантастичною закускою на хліб. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Перець болгарський - 3-4 шт
Часник - 1 зубчик
Французька гірчиця - 1 ч.л
Фіолетова цибуля - 1/2
Олія - 1 ст.л
Яблучний оцет - 1 ст.л
Сіль
Петрушка
Приготування:
- Начистити перець та порізати навпіл;
- Викласти на деко і запікати при 200°C близько 30 хвилин;
- Викласти у миску і накрити її плівкою. Дати перцям охолонути та зняти з них шкірку;
- Очищені перці нарізати, додати гірчицю, цибулю, петрушку, часник, олію та оцет;
- Ретельно все перемішати та пересипати у банку;
- Залишити у холодильнику маринуватися на 1 годину.
Поради:
До столу можна подавати із сиром фета.
Якщо такий салат приготувати заздалегідь і взяти з собою на шашлики, то він стане надзвичайним доповненням до м’яса з димком.