НОВИНИ ДНЯ: Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війни  В ISW розповіли про фактори, що допоможуть ЗСУ провести вдалий контрнаступ  В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогноз  Нацбанк назвав банкноти, які підробляють найчастіше  Третині українців вистачає грошей тільки на їжу: шокувальне соцопитуваннявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
19.07.2024 280

Гороскоп на 19 липня для всіх знаків Зодіаку: день, коли важливо підпорядкувати собі енергетичний потік

Потужна енергетика дня підштовхуватиме вас до активних дій, але братися за них потрібно з обережністю.

Дуже важливо підпорядкувати собі енергетичний потік, інакше він може заволодіти людиною і понести її у бік, протилежний до тієї, якої він прагне. Також важливо пам'ятати про те, що сьогодні в жодному разі не можна нічого руйнувати. Навіть якщо заради будівництва нового будинку потрібно зруйнувати старий, цей процес потрібно перенести на інший день, інакше нічого хорошого з, здавалося б, доброго та доброго задуму не вийде. Відчувши необхідність почути голос близької людини, потрібно одразу – без вагань та роздумів – зателефонувати їй. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Овен

У будь-якій суперечці, який би характер вони не носили, важливо не лише відстоювати свої аргументи, а й прислухатися до чужих, тоді в ній справді переможе істина, а не амбіції однієї зі сторін.

Телець

Не варто ні в чому переконувати людину, яка свідомо недоброзичливо налаштована стосовно вас: з цієї причини довести ви їй все одно нічого не зможете, то навіщо даремно витрачати час і сили?

Близнюки

Як би не провокували вас оточуючі і якою б обурливою не була їхня поведінка, постарайтеся залишатися в рамках адекватності: дозволивши собі негативні висловлювання, ви опинитеся на одному рівні з ними.

Рак

Фінансові операції будь-якого масштабу – незначних до серйозних – у цей день краще не проводити – успіху в них досягти не вдасться, швидше навпаки: замість прибутку вони зазнають прикрих збитків.

Лев

Час сприятливий для спілкування з близькими людьми, тому – при неможливості призначити зустріч із ними у будній день, потрібно хоча б подзвонити, давши зрозуміти, що любите їх і завжди пам'ятаєте про них.

Діва

Від алкоголю, навіть якщо для нього є поважна причина, сьогодні краще відмовитися: ваш організм може негативно відреагувати на нього, а нестерпна спека посилить негативний ефект.

Терези

Складаючи професійні плани на найближчий час включайте в нього тільки ті пункти, у виконанні яких ви впевнені на всі сто відсотків, якщо є хоч якісь сумніви, одразу їх викреслюйте.

Скорпіон

День сприятливий для того, щоб вирушати в поїздки – цього дня вони мають бути переважно особистого характеру: подорож, пов'язана з відпочинком, виявляться вдалими та залишать приємні спогади.

Стрілець

Незважаючи на фінал робочого тижня, не варто розслаблятись – саме зараз бажано зробити останній ривок, який дозволить вам гідно завершити проект, над яким ви працювали останнім часом.

Козеріг

День категорично не підходить для ризику, і йдеться не лише про фінансову сферу – займатися екстремальними видами спорту та переходити вулицю в недозволеному місці теж небажано.

Водолій

Людина, з якою ви колись були знайомі, але давно не спілкувалися, з'явиться у вашому житті вчасно: їй під силу допомогти вам у вирішенні важливого питання, яке давно вас займає.

Риби

Вірити в себе потрібно завжди, але сьогодні – особливо: сумніваючись у своїх силах, ви не зможете подолати перешкоди, які можуть виникати у вас на шляху, а отже, не зможете досягти поставленої мети.

Оценка материала:

5.00 / 2
Гороскоп на 19 липня для всіх знаків Зодіаку: день, коли важливо підпорядкувати собі енергетичний потік 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
19.07.2024 280
Еще материалы раздела «Суспільство»